Innfellingbokser og underlag


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Innmuringsbokser og underlag for kontakter

Skal du ha installert nye elektriske installasjoner hjemme? Da mangler du kanskje forskjellige el-artikler som innmuringsbokser og underlag for stikkontakter. Selv om du ikke engang har lov til å foreta noen endringer på de elektriske installasjonene (med mindre du selv er autorisert elektriker), kan du gjerne selv stå for innkjøp av materiell til de elektriske installasjonene. Dette gjelder for eksempel innmuringsbokser, underlag for kontakter og innfellingsbokser og koblingsbokser. Du kan med fordel lage en materialliste i samarbeid med elektrikeren slik at du er sikker på å ha alle de nødvendige innmuringsboksene.

I denne kategorien har vi samlet et utvalg av innmuringsbokser og underlag som brukes i forbindelse med installasjon av en ny stikkontakt. Innmuringsbokser fås i flere forskjellige versjoner og størrelser. I vårt sortiment finner du blant annet innmuringsbokser som brukes ved montering av stikkontakter eller brytere i harde materialer som murstein eller betong. Skal du ha installert en stikkontakt i en vegg av et lettere materiale som gips eller tre er det en innfellingsboks du trenger.

For montering av lamper i taket må du bruke en takboks som du også finner i utvalget. Husk alltid å få en godkjent elektriker til å utføre installasjoner av innmuringsbokser og underlag, da det ellers er fare for støt eller kortslutning.