Hageputer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Se vårt store utvalg av hageputer til terrassen

På denne siden finner du et stort utvalg av hageputer til hagemøblene dine. Vi har puter i en rekke ulike farger, mønstre, former og fasonger, så vi kan nærmest garantere at du kommer til å finne hageputene som passer din stil. Hos oss kan du finne puter til hagestoler, benker, pallemøbler og solsenger, så uansett hva du trenger, er sjansen stor for at du finner det her.

Skap hyggelig stemning på terrassen med flotte puter til hagemøblene

Puter på terrassemøblene er ikke bare komfortable å sitte på, de bidrar også til å gjøre terrasser mer innbydende. Om du har hagemøbler i tre eller plast som du normalt bruker uten puter, så vil du oppleve økt komfort ved å tilføre noen myke hageputer.
Puter til hagemøblene kan for mange gjøre utendørsopplevelsen bedre, fordi hagemøblene blir mer behagelige å sitte på over lengre tid. Med et komfortabelt, innbydende og hyggelig utendørsmiljø får du et godt utgangspunkt for et samlingssted for hele familien eller vennegjengen, hvor dere kan ha det like hyggelig om dagen som ved festlige sammenkomster på kvelden.

Oppdag våre øvrige hagemøbelkategorier, hvor du blant annet kan finne parasoller, loungemøbler, terrassevarmere og bord/benkesett og putekasser til oppbevaring av hageputer. 

Ensfargede eller fargerike hageputer til hagestoler og -benker

Puter kommer i mange forskjellige design og varierer i farge og form. Derfor kan du tilpasse uteområdet ditt med puter som passer din personlige stil. Noen ønsker ensfargede stolputer for et enkelt uttrykk, som ikke tar oppmerksomheten fra omgivelsene, mens andre heller vil sette farger på tilværelsen med mønstrede eller fargede puter til hagestolene sine. Så uansett hva du foretrekker, så kan du finne det her på siden. 

Nyt sommeren henslengt i hagen med behagelige solsengputer

Når solen står høyt på himmelen, og temperaturen har sneket seg over 25°C grader, så har sommeren for alvor meldt sin ankomst. Det betyr at mange søker ut i hagen eller til stranden for å slappe av. På slike dager er det ganske deilig å kunne slenge seg ned på en solseng i skyggen et sted i hagen med noe kaldt å drikke, og en god bok. De fleste solsenger trenger en passende pute for best mulig komfort, så du kan holde ut å ligge der hele dagen. Det kan en flott og moderne solsengpute klare.

I tillegg har også avlange puter fordelen at de er lengre enn andre typer puter, og derfor kan man også velge å bruke en solsengpute som liggeunderlag på gresset, eller den kan brukes som en komfortabel pute på stranden.

Kvalitetsputer til hagemøblene til markedets laveste priser

Finn dine nye, flotte puter til hagestolene her. Med noen gode og myke hageputer i klassisk design kan du gjøre soltimene i hagen eller på terrassen ekstra behagelige. Her i jem & fix har vi et stort utvalg av flotte, slitesterke og billige hageputer, som passer til alle typer hagestoler og -benker. Her kan du finne puter med høy rygg, hageputer med lav rygg, mønstrede og ensfargede hageputer - uansett hva du er på utkikk etter, finner du dem hos jem & fix.

Se vårt varierte utvalg her på siden, eller ta turen innom din lokale jem & fix-butikk, og få inspirasjon til hvordan du kan gjøre tiden i hagen eller på balkongen mer behagelig.