Gaveartikler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Gaveartikler til å pakke inn årets julegaver

Julen er uten tvil en tid der de fleste har opplevd gleden ved å få en flott innpakket gave, med et dekorativt bånd og gavepapir, og spent ventet på å finne ut hva som gjemmer seg på innsiden. Innpakningen er det første man legger merke til, og i jem & fix elsker vi flotte gaver. Derfor har vi samlet et helt sortiment med prisvennlige gaveartikler, som du kan se her på siden og forberede deg på årets julegaveres. Her på siden finner du en masse julete gavepapir, gavebånd i flotte farger og ’til og fra’-kort med juletema. Kort sagt alt du behøver for at vekke nysgjerrigheten hos dem du ønsker å glede med en julegave. 

Gaveinnpakning

Hos jem & fix kan du finne mange flotte artikler til innpakning av julegaver, f.eks. gavepapir i festlige farger og med forskjellige julemotiver. Gavepapiret er det første mottakeren ser, og det skulle gjerne kunne vekke nysgjerrigheten hos både store og små, for en flott innpakket gave kan gjøre selv de mykeste pakkene uimotståelig spennende. Det er altså alle mulige gode grunner til å få fixet julegaveinnpakningen i år. Gavepapiret er selvfølgelig ikke det eneste som trengs, så derfor har vi også andre artikler i dette sortimentet, så du kan få pakket alle julegavene dine inn med både bånd og kort.
Er det små barn i familien, som f.eks. håper på å møte på selveste julenissen og kanskje få en gave, så vil en julenissedrakt nærmest garantert bli en hit!

Gavebånd og ‘til og fra’-kort

Gå julen velforberedt i møte med en bunke høytidelige ’til og fra’-kort liggende klare til at gavene skal pakkes inn. ’Til og fra’-kort er lett å glemme når alle gavene skal kjøpes inn. Her i jem & fix synes vi at kortet på julegaven setter prikken over i-en, og med en lapp eller et kort på gaven vet alltid mottakeren at gaven er fra nettopp deg. Her på siden kan du se hele vårt sortiment av ’til og fra’-lapper.
Gavepapir, gavebånd og gavelapper kan du alltid få til lavpris hos jem & fix. Hvorfor betale mer enn nødvendig, når du kan få flotte gaveartikler til markedets laveste priser hos jem & fix? I jem & fix elsker vi nemlig lave priser, for det betyr at du kan få mye mer for pengene, om du handler hos oss. På siden her finner du et stort utvalg av gavepapir og gavebånd samt alt det du ellers trenger til å pakke inne julegavene på en personlig måte. Utover våre flotte og billige gaveartikler finner du også alt du måtte trenge til juletiden i vårt øvrige julesortiment – f.eks. lysslynger til innen- og utendørs bruk, juletreføtter og julepynt med lys til uteområdet.