Tilbehør til gulv, tak og vegger


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Tilbehør til gulv, tak og vegger

Her på siden har vi samlet alt tilbehør og utstyr du kan trenge til montering og forbedring av gulv, tak og vegger i boligen din. Med det riktige utstyret blir det straks lettere å få til prosjektene i hjemmet, så klikk deg videre her på siden, og finn det utstyret du trenger.

Skal du legge laminatgulv? Gjør monteringen enkel med gode hjelpemidler

Hvis du skal legge nytt laminatgulv, men mangler monteringsverktøyet til gulvmonteringen? Ja, da kan du ta en titt her på siden. Her kan du blant annet finne et praktisk monteringssett som gjør gulvleggingen til en lek.
Er du på utkikk etter et nytt gulv kan du sjekke ut vårt store utvalg av laminatgulv her. Hos jem & fix kan du få et nytt, moderne og slitesterkt gulv, uten at det trenger å koste skjorta.

Alltid lavpris på byggematerialer og tilbehør hos jem & fix

I jem & fix har vi et stort utvalg av utstyr til gulv, tak, og vegger. Når du handler hos oss, slipper du å gå og vente på de gode tilbudene og mengderabatter som gjør at du ender med å kjøpe flere varer enn du faktisk har behov for. For i jem & fix har vi nemlig lave priser på alle våre varer hver eneste dag, så du kan handle byggematerialer og tilbehør akkurat når du trenger det.

Kjøp enkelt og raskt online eller besøk din lokale jem & fix-butikk

Skal du kjøpe gulvtilbehør, taktilbehør eller tilbehør til vegg, kan du ta turen til din lokale jem & fix-butikk og få varene hjem med det samme – men husk å sjekke lagerstatus før du drar, så det ikke blir en bomtur. Vil du heller handle på nett kan du selvfølgelig også gjøre det. Når du handler hos oss, vil du få varene levert til deg innen få dager.