Gassgrill


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Gassgrill - når det skal være raskt og enkelt

De fleste griller mange ganger hver sommer, og samtidig er det blitt mer og mer vanlig å bruke grillen utenfor den vanlige grillsesongen - selv om det regner eller snør kan man også ha lyst på litt sommer- og grillstemning. Og når frosten herjer kan det redde enhver vinterkveld å skape litt deilig sommerstemninger ved å grille noen gode biffer. Hvis du er i tvil om hva slags grill som passer til dine grillvaner, så les videre her.

I dag vi kan få en grill til alle slags behov: fra en engangs grill, hvis du er typen som bare griller et par ganger i året til en stor og funksjonell gassgrill som kan fungere som en slags utendørskjøkken hele året. På siden her kan du lese mer om de mange fordelene ved å velge en moderne gassgrill i stedet for en tradisjonell kullgrill.

Den raskeste og mest kostnadseffektive grillen på lang sikt

Er du en ekte grillentusiast som bruker grill hver dag været tillater det? Du bør vurdere å investere i en gassgrill. En gassgrill har den store fordelen at den, i motsetning til en kullgrill, er klar til bruk nesten umiddelbart. Bare slå på gassgrillen og så kan du gå i gang med å grille etter 5-10 minutter, hvor du må ofte med en kullgrill må vente flere halvtimer på at kullene er varme nok til at du kan begynne å grille mat. Så har du lyst på hjemmelaget grillmat på en travel ukedagskveld, er det ingen problemer med en gassgrill på balkongen eller terrassen. En annen fordel med en gassgrill er at du også kan tilberede maten like fort som på en komfyr. Så en gassgrill er derfor også bra for deg med en sulten familie, som ikke har tålmodighet til å vente lenge på at grill pølser skal bli klar. På sikt er en gassgrill også mer økonomisk å bruke, siden det er billigere å kjøpe gassflasker i det lange løp enn briketter. Så hvis du griller ofte, er det også et økonomisk argument å velge gassgrill framfor en kullgrill. En gassgrill er riktignok dyrere å kjøpe enn en kullgrill, men på lang sikt er det verdt å investere i en litt dyrere grill, hvis du forventer å bruke den ofte.

Hva kan du grille på en gassgrill?

Faktisk burde spørsmålet heller lyde: hva kan du IKKE grille på en gassgrill? For en gassgrill gir deg uante muligheter til å utvide grillmenyen og eksperimentere med mange ulike retter, og du vil bli overrasket over hvor mange forskjellige typer mat som er egnet til å bli grillet. Takket være en masse forskjellig og funksjonelt tilbehør kan du bruke grillen på en rekke ulike måter. Du kan selvfølgelig fortsatt med letthet grille de klassiske grillpølsene og hvitløgkfl & uumltes, men du har også muligheten til å lage deilig grillspyd og grille hele steker og lage pommes frites, grillet sjømat og mye, mye mer. Du kan til og med poppe popcorn på en gassgrill. Hvis du vil eksperimentere med litt større grillmåltider, er en gassgrill også et godt valg. En gassgrill er derfor også godt egnet for deg som ønsker å ha muligheten til å grille utenfor den vanlig grillsesongen. For eksempel kan grillen lett brukes til tilbereding av svinesteken eller andesteken på julaften da det er ganske lett å bruke den som en vanlig ovn. En gassgrill har nemlig den fordelen i forhold til kullgrillen at det er enklere å ha kontroll over temperaturen. Derfor kan du også mye lettere unngå brente grillpølser som er kalde inni, hvis du grille dem på en gassgrill. Samtidig trenger du ikke å stå og holde et øye med maten på grillen, fordi den stort sett passer seg selv.

Er det en stor smaksforskjell mellom gass- og kullgrill?

Smaken er forskjellige, og det er mange meninger om hva slags grill som gir de beste og mest autentiske grillsmaken. Du kanskje har hørt at den store forskjellen mellom gass- og kullgrill er at du ikke kan oppnå den klassisk, røkte smaken på en kullgrill. Men trenger det ikke være sant. For selv om du vet en gassgrill ikke får aroma og smak fra kull, som du gjør på kullgrill, kan du fortsatt lett oppnå en deilig røyksmak på ting du tilbereder på en gassgrill. For eksempel kan du kjøpe en røykboks med flis som sørger for å gi grillmaten den rette røktsmaken. Du kan også lage din egen røykboks i et foliebrett og alu-folie. Det eneste du virkelig kompromisser med når du velger en gassgrill i stedet for en kullgrill, er den kjente grillduften når kullene varmer opp, som så mange forbinder med sommer og hygge. Så kan man si at en gassgrill er ideell for deg som er glad i grillmat, men som ikke er så interessert i selve grill-ritualet. Men hvis du er typen som kommer i godt humør og sommerstemning så snart en begynner å kjenne lukten av grillkull, så det kan være at du bør vurdere om en klassisk kullgrill er kanskje det beste for dine behov.

Finn din nye gassgrill i jem & fix

Har du vært fristet til å skifte ut den gammel kullgrillen med en ny, smart gassgrill? Eller har den gamle gassgrillen sett bedre dager? Da kan du finne du en billig, ny gassgrill i jem & fix. I jem & fix finner du et stort og variert utvalg av gode og billige gassgriller i mange ulike utgaver og størrelser. Mange gassgriller er store og kan være tungvinte og tunge å flytte rundt med, men leter du etter en bærbar mini gassgrill, har vi også flere varianter av disse. Siden de fleste gassgrillene står utenfor på balkongen eller terrassen året rundt, er det viktig å beskytte dem mot vind og vær med et overtrekk som du finner under grilltilbehør. På denne måten kan du være sikker på at gassgrillen også er klar til neste grillsesong - eller jul, hvis du har mot til å tilberede julesteken over grillen. På vår side med tilbehør, kan du også finne en rekke tilbehør som gir deg mange muligheter til å eksperimentere på grillen: her finner du for eksempel rotisserier samt pizzastein og pizzaspader, slik at du kan også lage perfekt, grillede pizzaer.