Tørkestativer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Tørkestativer & klessnorer

Selv om du er eier av en tørketrommel er en tørkestativ en uunnværlig ting å ha i hjemmet. På denne siden vil du finne et utvalg av billige tørkestativer i ulike varianter. Avhengig av hvor mye plass du har hjemme, og om du foretrekker å tørke klærne ute eller inne finnes det forskjellige modeller å velge mellom.

For eksempel er et veggmontert tørkestativ veldig praktisk hvis det er liten plass, mens et tradisjonell tørkestativ med vinger krever litt mer plass. Hos jem & fix kan du også finne lange klessnorer, som du kan henge opp ute som inne - både med og uten veggoppheng. Har du god plass i hagen har vi flotte tørkestativer med plass til massevis av klær, laget i aluminium og plast, som ses i mange danske hager.

Du kan også få et stort tørkestativ til hagen, laget i trykkimpregnert tre for et mer rustikt utseende. I tillegg har vi her på siden tilbehør for tørkestativer som klesklyper i tre. Hele vårt store utvalg av tørkestativer og klessnorer fås i ulike varianter, i god kvalitet og til lave priser. Ta en titt på denne siden og finn det tørkestativet som passer deg eller stikk innom en av våre jem & fix-butikker over hele landet.