Tørkestativer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Tørkestativer & tilbehør

Selv om du er eier av en tørketrommel er et tørkestativ en uunnværlig ting å ha i hjemmet. På denne siden vil du finne et utvalg av billige tørkestativer i ulike varianter. Avhengig av hvor mye plass du har hjemme, og om du foretrekker å tørke klærne ute eller inne, finnes det forskjellige modeller å velge mellom.

For eksempel er et vegghengt tørkestativ veldig praktisk hvis det er trangere om plassen, mens et tradisjonelt tørkestativ med vinger krever litt mer plass. Hos jem & fix kan du også finne lange klessnorer, som du kan henge opp ute eller inne - både med og uten veggoppheng. I tillegg har vi tilbehør til tørkestativ, blant annet klesklyper i tre.

Tørkestativ til bruk ute

Har du god plass i hagen har vi flotte utendørs tørkestativer med plass til massevis av klær, laget i aluminium og plast som fint kan brukes ute. Du kan få et stort tørkestativ til hagen, laget i trykkimpregnert tre for et mer rustikk utseende. Som hageeier har du ofte muligheten til å lufttørke klesvasken på et tørkestativ ute, og et paraplytørkestativ passer perfekt til nettopp det. Med et paraplytørkestativ kan du tørke 3-4 maskiner på samme tid med 40-50 meter med tørkeplass. I tillegg kan stativene lett slås sammen og pakkes bort. For å bruke et slikt utendørs tørkestativ trenger du enten et jordspyd eller så må det lages en nedstøpning slik at stativet står støtt. På denne siden kan du finne tørkestativer med opptil 60 meter tørkesnor hvor du kan henge opp klesvasken en varm dag på et tørkestativ ute i hagen eller på terrassen.

Høye tørkestativ

På et lite bad gjelder det å bruke plassen smart. Så dersom du vanligvis tørker klær på badet kan du vurdere et tørkestativ som er smalt og høyt. Her finner du en rekke ulike tørkestativer, og velger du et høyt og smalt tørkestativ kan plassen i høyden utnyttes effektivt. Disse tørkestativene kan for eksempel plasseres i et dusjhjørne og har gjerne 3-4 nivåer hvor du kan henge opp klær. Når du skal pakke bort stativet etter bruk så kan flere av våre tørkestativ legges sammen og enkelt settes bort.

Trenger du nye klesklyper?

Begynner klesklypene dine å synge på siste verset? Her kan du finne klesklyper i både tre og plast, fargerike eller mer nøytrale, avhengig av hvilket behov du har, og hvilket materiale du måtte foretrekke. Med et tørkestativ av god kvalitet og velfungerende klesklyper har du et godt utgangspunkt for klestørkingen.

Billige tørkestativ til ethvert behov

Ta gjerne en kikk på våre kvalitetstørkestativ og tørkesnorer til oppheng. Se nærmere på utvalget her på siden og finn det tørkestativet som passer deg og dine behov, eller ta turen innom din lokale jem & fix butikk.