Bygningsbeslag


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Stort utvalg av bygningsbeslag

Skal du bygge en ny terrasse, en ny carport eller en bod, eller holder du på med et annet stort byggeprosjekt? Da får du sannsynligvis bruk for noen sterke bygningsbeslag, som sikrer en stabil og holdbar konstruksjon. Byggeprojekter krever både tid og energi, så sluttresultatet skal gjerne bli så bra som mulig, og med varer fra jem & fix blir ikke det noe problem. 
 

På denne siden finner du et bredt sortiment av i høy kvalitet til montering av blant annet treverk til dine oppussingsprosjekter. Alle er i tillegg galvaniserte og overflatebehandlet. Dette motvirker rust, og gir en holdbar og solid konstruksjon som vil holde i mange år.

Vinkelbeslag og bjelkesko

Hvis du har prøvd deg på et byggeprosjekt eller to før, så vet du at vinkelbeslag er mye brukt og et uunnværlig hjelpemiddel som sikrer solide sammenkoblinger når de monteres korrekt. Vinkelbeslag fås i mange størrelser og modeller, og før du velger vinkel- eller hjørnebeslag til ditt byggeprosjekt, anbefaler vi at du undersøker hvilke som egner seg best til nettopp ditt prosjekt. En god huskeregel er å bruke to beslag per fastmonterte element. Husk også å velge gode skruer til ditt prosjekt. Du kan se vårt store utvalg av skruer her.
 

På siden her finner du også et kvalitetsutvalg av bjelke- og stolpesko, som henholdsvis skal brukes når bjelker skal festes til andre bjelker på samme plan, og når stolper skal understøttes og monteres på underlaget. Her kan du kjøpe bjelkesko i flere størrelser og stolpesko i både L- og U-modeller.

Beslag til hageporter og møbler

Har du et møbel eller kanskje en hageport som trenger litt omtanke? Da kan du også finne lås til hageport her. Det er praktisk å ha en grind som kan lukkes, så spesielt barn eller husdyr ikke forviller seg ut av hagen på egenhånd. Derfor er en hageport med lås en smart oppfinnelse, da lukkemekanismen både er enkel å bruke, og den sørger for at grinden forblir lukket. I tillegg er det enkelt å montere. Sjekk derfor også ut utvalget vårt av beslag til hageporter.
 

Møbelbeslag er også svært anvendelige, og kan brukes til både skuffer, skap, benkeplater og lignende. Vi har møbelvinkler i forskjellige størrelser og modeller til ulike behov, som gjør det lettere å montere to deler sammen, og dermed oppnå et bedre resultat.

Beslag til alle slags gjør-det-selv-prosjekter

Før du starter med ditt neste byggeprosjekt kan det bære lurt å ta en kikk her på siden. Og husk at vi alltid har butikkene fulle av byggematerialer til markedets laveste pris.