Vi beklager, det er dessverre ikke mulig å betale med gavekort på nettbutikken for øyeblikket. Vi jobber med å løse dette så fort som mulig.

Bygningsbeslag


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Stort utvalg av bygningsbeslag

Skal du i gang med å bygge nye treterrasse, en redskapsbod eller en carport, eller er du i gang med et annet større byggeprosjekt?

Da vil du sannsynligvis trenge noen solid bygningsbeslag som sikrer en stabil og varig konstruksjon. Savner du for eksempel stolpesko, vinkelbeslag, patentbånd eller andre bygningsbeslag til prosjektet? I jem & fix har vi alt du trenger til dine byggeprosjekter og du finner selvfølgelig alt i bygningsbeslag.

På denne siden finner du et bredt utvalg av bygningsbeslag for sammenføyning av blant annet treverk i forbindelse med alle typer gjør-det-selv-prosjekter. I stedet for å lage særlige utskjæringer i treet på de stedene der konstruksjonen skal sammenføyes er det nemlig langt enklere å feste sammenføyningene med bygningsbeslag. Det gir en holdbar og solid konstruksjon som vil vare i mange år. De bygningsbeslagene du finner i vårt sortiment er galvanisert og overflatebehandlet slik at de ikke korroderer og ruster over tid. Så før du begynner med ditt neste større byggeprosjekt, er det verdt for å ta en titt på de mange bygningsbeslagene du finner på siden her. Vi har alle slags bygningsbeslag fra patentbånd til multibeslag, vinkelbeslag, hullplater og festejern.