Tilbehør til fruktpressing og sylting


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Tilbehør til fruktpressing og sylting

Når det skal lages saft, marmelade eller syltetøy, så krever dette forskjellig utstyr. I denne kategorien finner du tilbehør som kan hjelpe deg i mål med produksjonen av saft og sylte. Det er her du finner alt som ikke er i de øvrige kategoriene, og som brukes til innsamling og oppbevaring av frukt, innen det skal kvernes og presses. 

Samle opp, og plukk frukten

Når frukten skal oppsamles og plukkes, kan det være en fordel å ha noen hjelpemidler. Det finner du i denne kategori, hvor det både er en fruktoppsamler og en fruktplukker som tilbehør til syltingen. Fruktoppsamleren brukes til å samle opp frukten fra jorden. Den føres over jorden for å fange opp epler som har falt ned. Med fruktplukkeren kan du lettere samle fruktene også fra trærne - selv om de sitter høyt oppe. 

Når frukten er samlet inn, kan du oppbevare dem i en eplekasse innen produksjonen går i gang. Eplekassene kan også brukes til mange andre formål både innendørs og til kreative prosjekter.

Kjøp tilbehør 

I jem & fix finner du et utvalg av forskjellige varer som brukes som tilbehør dersom du ønsker å produsere alt fra saft til syltetøy. Det er her du finner hjelpemidler til produksjonen. Se utvalget her eller besøk din lokale jem & fix.