Superlim


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Flere kategorier

Superlim klarer alt

Er det slått et skår av din yndlingstallerken? Ikke fortvil - i jem & fix har vi et stort utvalg av superlim som klarer alle store og små limoppgaver på kort tid. Superlim kalles også sekundlim fordi det tørker i løpet av bare noen få sekunder. Superlim kjennetegnes ved det faktum at det er et ekstremt holdbart og sterkt lim som kan lime nesten alle overflater. Limet er transparent og egner seg best for litt hardføre materialer som plast, glass og metall. Men superlim kan også brukes på visse tekstiler som for eksempel lær.

Superlim gir en usynlig og ekstremt holdbar reparasjon av gjenstander i glass og kan også brukes til raskt å fikse en løs skosåle. Et godt tips er at superlim holder lengre hvis du oppbevarer det i kjøleskapet. Husk likevel alltid å oppbevare det utenfor små barns rekkevidde. Superlim og sekundlim kan som sagt brukes til mange forskjellige små og store oppgaver.

Til presisjonsoppgaver anbefales det å bruke et superlim med ekstra tynn påføringsspiss, så du er sikker på at fugen blir så fin og nøyaktig som mulig. For større flater kan du med fordel bruke et superlim med praktisk brush-o dosering. I jem & fix finner du selvsagt superlim i alle varianter, inkludert også vannfast samt superlim til utendørs bruk.