Trådløse dørklokker


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Trådløse dørklokker

Det er på tide å skifte ut den gamle ringeklokken med en nyere modell, så se videre her. Her har vi samlet vårt utvalg av trådløse dørklokker. Trådløse dørklokker utmerker seg som navnet antyder, ved å være trådløse slik at du ikke trenger å bruke tid til å montere ledninger og kabler mellom mottaker og trykknappen. Flere og flere velger å skifte ut den gammeldagse ringeklokken med en ny, elektronisk.

En trådløs dørklokke er ganske enkel å montere, og i jem & fix, har vi forskjellige varianter å velge mellom. Alle våre dørklokker er laget av god kvalitet og er også vanntette, slik at de kan stå imot det til tider våte, danske været. I vårt sortiment kan du blant annet få en trådløs dørklokke med hele 15 forskjellige ringetoner å velge mellom, slik at du kan velge akkurat den melodien du synes egner seg best til varsling av gjester.

Du kan også velge en modell med to trykknapper som har spiller hver sin melodi, slik at du alltid kan høre hvilken dør gjestene ringer på. Se utvalget av trådløse dørklokker her på siden.