Reservedeler til kjøkkenvasker


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Finn reservedeler til kjøkkenvasken her

Skal du i gang med montering av kjøkkenvask, eller er det lenge siden du sist sjekket pakningene? Det kan også være at vannlåsen din har sett bedre dager og trenger en utskifting.

I jem & fix har vi et stort og billig utvalg av diverse reservedeler til kjøkkenvasker. Her finner du blant annet billige gummipakninger, pakningssett samt propper og vannlåser, slik at du har alt du trenger til arbeidet. Du kan for eksempel få en selvrensende vannlås som på en hygienisk måte sparer deg for jobben med å rense avløpet for gamle matrester. Du finner også propper og bunnventiler i høy kvalitet.

Tips for montering av kjøkkenvask: Før du begynner å montere den nye kjøkkenvasken din i benken, bør du selvfølgelig sjekke at den ikke støter mot vannlåsen. Deretter er det en god idé å montere avløpet og blandebatteriet før du fester vasken. På den måten gjør du nemlig jobben mye enklere for deg selv, slik at du unngår å måtte arbeid nedenfra og opp i en dum arbeidsstilling inne i kjøkkenskapet når disse elementene som skal monteres.