Vegglamper


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Vegglamper til innendørs bruk

I jem & fix kan du finne et stort utvalg av lamper til bruk i alle rom i hjemmet ditt, og på denne siden har vi samlet hele vårt sortiment med flotte og rimelige vegglamper. Hvordan skal din nye lampe se ut? Skal den være enkel og stilren, klassisk eller moderne, svart, hvit eller krom? Skal hodet kunne justeres, eller skal lyset bare peke nedover? Hvis du trenger mer lys i boligen din, kan du finne både inspirasjon og mange flotte vegglamper til våre lave priser her på siden.

Spar plass med vegglamper

Er det lite med lys og gulvplass hjemme? Da kan vegglamper fra jem & fix være en god, billig og plassbesparende løsning. Med vegglamper kan du selv bestemme hvor lyskilden skal komme fra. De kan monteres nesten hvor som helst, og du trenger ikke ta de samme forholdsreglene som når du for eksempel monterer lamper i taket. Derfor kan en vegglampe for eksempel plasseres over sofaen, ved siden av din favoritt lenestol, eller andre steder der du trenger mer lys, men hvor du også vil spare plass. Hvis du ønsker å unngå å bruke plass til bordlamper eller stålamper, er vegglamper et praktisk og funksjonelt alternativ.

Bruk vegglampen som leselampe

Vegglamper er svært populære som belysning på soverommet, der de fungerer optimalt som leselamper ved siden av eller over sengen. Mange vegglamper har et justerbart hode, slik at du kan rette lyset dit du ønsker. Disse er svært egnet som leselamper på soverommet, da det gir muligheten til å lese i sengen før sengetid uten å forstyrre eller irritere partneren din. I tillegg kan du slå av og på lampen uten å måtte stå opp, og den tar ikke opp plass på nattbordet, derfor er vegglamper ideell soveromsbelysning.

Vegglamper til alle hjemmets rom

Vegglamper egner seg ikke bare på soverommet - de passer også godt i mange andre rom i hjemmet ditt. Bruk for eksempel vegglamper for å skape en hyggelig atmosfære på kjøkkenet, der du samtidig får effektiv belysning når du lager mat. Lyset spres mer harmonisk enn med en taklampe, og derfor kan en vegglampe montert i et hjørne i stuen være et veldig godt supplement til en taklampe eller en stålampe. På denne måten får du behagelig og balansert lys som sprer stemning og varme.

Har du møbler eller malerier i hjemmet ditt som du ønsker å fremheve? Da er det naturlig å gjøre det med godt plasserte vegglamper. Hos jem & fix kan du finne flere varianter av som fungerer godt som belysning over malerier, for eksempel en skinnespot med to spotter som begge kan justeres og dermed fremheve elementer i hjemmet ditt. Flere av våre vegglamper har innebygd dimmer, slik at du får akkurat den mengden lys du ønsker. En vegglampe med dimmer gir deg muligheten til å skape den optimale, dempede stemningsbelysningen som skaper en innbydende og avslappet atmosfære i hjemmet ditt.

Trenger du nye lyspærer?

Den flotte nye lampen er ikke mye til hjelp uten lys. Derfor må du selvfølgelig huske å kjøpe lyspærer, slik at du kan få lys i lampen, og ta den i bruk umiddelbart etter montering. Du finner ulike lyspærer og andre lyskilder i denne kategorien.

Finn din nye vegglampe hos jem & fix

Hos jem & fix finner du vegglamper i mange ulike varianter, design, farger og prisklasser, men felles for dem alle er at du får dem til markedets laveste priser. Du kan se vårt utvalg på denne siden. Er du på jakt etter vegglamper for montering utendørs, kan du se vårt utvalg av utendørs vegglamper her. 

Kjøp dine nye vegglamper her i vår nettbutikk eller ta turen innom din nærmeste jem & fix-butikk.