Takplater


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Takplater til lave priser

Skal du lage et tak til terrassen eller utestuen, eller bare et halvtak som sikrer at syklene ikke blir våte? Her kan du finne de takplatene du trenger til ditt prosjekt, enten du skal legge nytt tak eller renovere det gamle. I denne kategorien finner du nemlig et utvalg av ulike takplater i plast, som trapezplater og termoplater.

Du kan montere alle våre plater på egenhånd, og disse kan du få til en lav pris, som ikke går på bekostning av kvalitet. 

Takplater er lette å montere

En av de største fordelene ved takplater, er at de er lette å montere. Uansett om du velger takplater i plast (PVC eller polykarbonat), så er det lette materialer som gjør det enklere å håndtere de ellers store platene. Selve monteringen kan gjøres med vanlig verktøy. Platene kan dessuten skjæres til, så de passer til taket på ditt prosjekt. Montering av takplater er derfor noe du fint kan klare uten profesjonell hjelp.

I tillegg til platene finner du også tilhørende farmerskruer til montering i kategorien skruer.

Ønsker du med eller uten lysinnslipp?

I jem & fix har vi takplater i flere farger: Du har den klare, den blåtonede og den svarte. 

Den klare takplaten slipper mest lys gjennom, og ønsker du et tak som gjør nettopp dette er en klar plate et godt valg for deg. De gir en lys over lett effekt, som gjør at lyset kan strømme inn i uthuset, eller lignende. Det samme gjør de blåtonede platene, men de slipper dog inn mindre lys enn den klare platen. Ønsker du å holde lyset helt ute, kan du velge en svart takplate. Om du vil kan du også kombinere platene, og ha noen klare felter for å slippe inn lys. 

Hva skal takplaten kunne tåle?

Det norske været byr på litt av hver når det gjelder nedbør. Derfor er det viktig å velge takplater som kan brukes til det været det blir utsatt for. Takplatene du får hos jem & fix kommer i ulike holdbarhetsnivåer, og hvilken holdbarhet du velger avhenger av hva som skal dekkes, og hvor det er plassert. Takplatene kan som minimum tåle regn, mens noe kan også tåle hagl. Det er også viktig å være oppmerksom på hvilken temperatur platene tåler. De kan tåle minimum 60°C, men noen tåler opptil 120°C.

Få et nytt og flott tak med takplater fra jem & fix

I jem & fix har vi et bredt utvalg av takplater i ulike materialer, kvaliteter og størrelser, så du kan garantert finne en plate som passer til ditt prosjekt. Platene kjøpes i din lokale jem & fix, men skruer og utstyr til montering kan kjøpes online.

Du finner hele vårt utvalg i denne kategorien. Vi har også et utvalg av takshingel og takpapp.