Termoplate 2 lags 10 mm 98 x 250 cm

Varenr.: 9038459

Termoplate 2 lags 10 mm 98 x 250 cm

Varenr.: 9038459
  • Termotakplaten kan du bruke til å dekke terrassen, uthuset, carporten eller rom der maksimalt lysinnfall er ønsket
  • Dette er en klar 2-lags takplate som gir 99,9 % UV-beskyttelse
  • Kan brukes til både flate og buede konstruksjoner, og er enkel å installere
  • Tåler hagl og regn
  • Den termiske takplaten er 10 mm tykk og måler 98 x 250 cm
  • 10 års garanti på brudd og lysinntrengning
489.00

Varebeskrivelse

2-lags termo takplate klar - 98 x 250 cm

Denne 2-lags termotakplaten er ideell for å dekke terrassen, uthuset, carporten eller lignende områder der du ønsker maksimalt lysinnfall, og hvor det ikke er behov for isolasjonskrav. Takplaten er klar, og har et lysinnfall på 80 %, og gir samtidig en UV-beskyttelse på 99,9 %. Det kan brukes til både flate og buede konstruksjoner. Videre er takplaten et godt valg når du vil at kondensen skal minimeres - kondens i kanalene er mulig i visse perioder av året.


Takplatene tåler regn og hagl, og det er 10 års garanti på brudd og lysinntrenging. Rengjøring gjøres enkelt og best med håndvarmt såpevann og en myk børste.

Takplaten er laget av polykarbonat, og måler 98 x 250 cm og har en tykkelse på 10 mm.

Enkel saging og montering av platene

Ønsker du å kappe til platene, kan du bruke en fintannet håndsag eller en elektrisk sag med et påmontert fintannet blad. Sørg for at platen du skap kappe ligger på et stødig underlag, så kanten du kutter ikke splintres på grunn av vibrasjoner. Ved behov kan du pusse den kappede kanten med sandpapir. Husk også å fjerne spon fra plastkanalene med en støvsuger eller trykkluft før montering.
 
Takplatene er enkle å montere, så du raskt kan få et tak over terrassen. Platene monteres med en helling på minimum 3 cm pr. meter, og de monteres på lekter med en maksimal avstand på 80 cm. Takplatene er lette, og det gjør dem enklere å arbeide med og montere. Platene kan ikke forlenges ved å sette dem sammen på kortsiden.

Montering med plast- eller stålskinner

Termotakplatene kan monteres med enten H- eller U-profiler i plast, eller du kan bruke profiler med aluminiumsbunn og plasttopp. Løsningen med profiler i plast er en enkel gjør-det-selv-løsning, mens profilene med aluminiumsbunn og plasttopp er den løsningen man tradisjonelt og typisk vil velge til montering.

Vil du bruke H- eller U-profiler i plast, trenger du:

Vil du bruke profiler med aluminiumsbunn og plasttopp, trenger du følgende:

Se også monteringsanvisningen for mer informasjon.

Du finner hele vårt sortiment av takplater her.

Rias

Spesifikasjoner

Type Verdi
Lengde 250 cm
Bredde 98 cm
Farge Klar
Type Termo takplate