Tapetlim og klister


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Tapetlim og klister til oppsetting av veggbekledning

Skal du i gang med å sett opp nye tapeter, glassfibertapet eller filt på veggene hjemme? Da trenger du tapetklister, vevlim eller lim - for tapet henger ikke bare av seg selv. Avhengig av hva slags veggbekledning du skal sette opp, kan du velge mellom forskjellige typer klister: for eksempel er tapetklister, ikke overraskende, det beste valget hvis du skal sett opp tapet. Tapetklister egner seg både til sagmuggtapet, papirtapet og vinyltapet, mens vevklister er det beste valget hvis du skal sette opp glassfibervev.

I jem & fix har vi vi alt til oppsetting av tapet og annen veggbekledning og du finner både tapet, vevklister, wall fix, og tapetlim i utvalget på siden her. Tapetlim brukes også ofte til ulike hobbyprosjekter - for eksempel er tapetklister et viktig element når du skal lage pappmasje sammen med ungene. Du får det desidert beste og peneste resultatet hvis du klargjør veggene for oppsetting av ny tapet, glassfibervev eller glassfilt. Det betyr blant annet at gammel tapet må fjernes, og det samme må rester av tapetklister eller lim.

I jem & fix har vi selvfølgelig også mye utstyr for både å fjerne gamle tapetrester og rester av tapet lim og til å sette opp den nye tapeten.