Taklamper


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Stort utvalg av taklamper

I jem & fix har vi et stort utvalg av belysning og lamper i alle former og til alle rom i boligen. På siden her kan du ta en titt på vårt store, billige og varierte utvalg av taklamper. Vi har taklamper til både stue, soverom og kjøkken og bad. Taklamper finnes i mange forskjellige former og størrelser, og en av de mest populære variantene er pendellampen. En pendel er en fritthengende taklampe, og den brukes ofte som en hyggelig belysning for eksempel kafébord eller i vinduskarmen. På siden her kan du finne pendellamper i mange forskjellige design, farger og uttrykk.

I jem & fix har vi også flere lamper av plafond-typen som kjennetegnes ved å være motstandsdyktige mot sprut og fuktighet, og som derfor egner seg godt til plassering i våtrom. En plafond kan monteres både på tak og vegg, og gir på den måten mange innredningsmuligheter.

Er du ute etter taklamper til kjøkkenet er en spotskinne ideell. Den har et sterkt lys med en høy fargegjengivelse og du kan justere den enkelte spot-ens retning etter behov slik at du alltid kan se hva du gjør på kjøkkenet. La deg inspirere av vårt store utvalg av taklamper her