Silikon


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Silikonfugemasse til innen- og utendørs bruk.

En silikonfugemasse er ideell til fuging på bad og kjøkken og andre steder der du trenger en helt vanntett fuge. En silikonfugemasse gir et ekstremt slitesterkt og pent resultat som ikke tar skade av fukt, damp eller kondens. Mange silikonfugemasser er produsert spesielt for bruk på badet. Disse silikonfugemassene inneholder produkter som beskytter mot sopp og mugg, og de brukes blant annet rundt toalett og badekar og som avslutning ved benkeplater, fliser osv.

I jem & fix har vi mange typer silikonfugemasser til både innendørs og utendørs bruk og våre silikonfugemasser fås i flere forskjellige farger slik at du kan velge en som passer best med omgivelsene der du skal fuge. Når du arbeider med silikonfugemasse kan være lurt å bruke en fugepistol som sikrer total kontroll over fugen slik at den blir helt rett og pen. Og skal du fuge mye er en fugepistol et ganske uvurderlig verktøy da du på den måten sikrer at alle fugene blir like.

I jem & fix har vi naturligvis også et godt utvalg fugepistoler som både kan brukes til silikonfugemasse og vanlige fugemasse og mørtel. Se det store utvalget av silikonfugemasse på siden her.