Spraymaling


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Spraymaling til alle overflater

Spraymaling er et must for den kreative gjør-det-selv-typen og kan brukes til mange formål. Har du for eksempel noen kjedelig gamle trestoler kan du med et par bokser spraymaling for tre enkelt piffe dem opp slik at de får nytt liv. Til mange maleprosjekter er det også mye enklere og raskere å bruke spraymaling i stedet for vanlig maling. Skal du for eksempel male ru overflater eller flater dekket av rust er spraymaling en god og enkel løsning, da den når bedre når inn i riller og hakk som ellers kan være vanskelig å dekke med pensel eller rull.

I jem & fix finner du et stort utvalg av god og billig spraymaling for plast, metall og tre. Flere av våre spraymalinger passer dessuten til flere forskjellige materialer, slik at du kan bruke den samme spraymaling til både tre, glass og forskjellige typer plastikk. Du bestemmer derfor selv om du vil ha en spraymaling til mangeartede overflater eller til et bestemt materiale. 

Gi dine møbler nytt liv med spraymaling

Spraymaling er en lett måte å gi møblene dine et nytt liv. Er du lei av en kjedelig treoverflate eller vil du skifte farge på et møbel, er det lett å få til med spraymaling. Du kan lage forskjellige mønstre og effekter ved å bruke spraymaling. Lag for eksempel et blad på stolen og mal over det, slik at det kommer et avtrykk etterfølgende, eller gi håndtak en omgang maling for å friske møbelet opp. Det er mange muligheter, og med spraymaling er det lett å komme til på vanskeligere steder. Derfor er det særlig velegnet til renovering av møbler som trenger litt nytt liv.

Spraymaling kan brukes til mange forskjellige overflater, og de fleste i vårt sortiment kan brukes til både tre, metall, glass, aluminium, stein og forskjellige typer plastikk. Du finner også spraymaling særlig til radiatorer og metall med flotte effekter. På den måten kan du fornye hele hjemmet, også utendørs hvor gjerder eller stakitt i metall kan trenge en liten oppfriskning.

Slik bruker du spraymaling

Det er viktig med et godt grunnarbeid når du skal bruke spraymaling. Start med å rengjøre overflaten og eventuelt slip den slik ujevnheter forsvinner. Slipestøv tørkes av med en fuktig klut, og når overflaten er tørr, er den klar for behandling. Det krever litt finesse å påføre spraymalingen slik den blir finest mulig. For å unngå at den renner, skal den påføres i tynne lag. I stedet for å male et område intensivt er det bedre å lage mange lag, slik at malingen kan tørkes underveis. På den måten unngår du maling som renner og eventuelle feil blir dekket over av andre og tredje lag.

Det er alltid en god idé å påføre malingen utendørs, og huske å dekke til maling som ikke skal komme på uønskede steder. Boksen skal ristes godt før bruk. Husk også å riste underveis så kulen inni boksen beveger seg fritt. Hold en avstand på 20-30 cm mellom sprayboksen og det som skal sprayes.

Du velger selv om du vil starte med å gi objektet en omgang med grunning, eller om du bare sprayer direkte på. Etterpå kan du også gi overflaten en omgang lakk for å øke beskyttelsen.

Kjøp spraymaling hos jem & fix

Hos jem & fix har vi et bredt utvalg av billige spraymalinger, og du får et bredt utvalg av farger å velge mellom. Du finner hele vårt sortiment på siden, men vær oppmerksom på at fargen på skjermen kan avvike fra den riktige. Se hele utvalget her og bestill i dag, eller besøk din lokale jem & fix slik du kan komme i gang med arbeidet allerede i dag.