Spraymaling


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Spraymaling til alle overflater

Spraymaling er et must for den kreative gjør-det-selv-typen og kan brukes til mange formål. Har du for eksempel noen kjedelig gamle trestoler kan du med et par bokser spraymaling for tre enkelt piffe dem opp slik at de får nytt liv. Til mange maleprosjekter er det også mye enklere og raskere å bruke spraymaling i stedet for vanlig maling.

Skal du for eksempel male ru overflater eller flater dekket av rust er spraymaling en god og enkel løsning, da den når bedre når inn i riller og hakk som ellers kan være vanskelig å dekke med pensel eller rull.

I jem & fix finner du et stort utvalg av god og billig spraymaling for plast, metall og tre. For eksempel har vi spraymaling for metall i et hav av forskjellige farger, så du raskt og enkelt kan gi sykkelen eller grillen et helt nytt utseende. Flere av våre spraymalinger passer i tillegg til flere forskjellige materialer, slik at du kan bruke den samme spraymalingen til både tre, glass og ulike typer plast. Du bestemmer derfor selv om du vil ha en spraymaling for flere overflater eller til et bestemt materiale som for eksempel metall.