Sagbukker


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Med en sagbukk blir skogsarbeidet både lettere og tryggere

Har du et ildsted, en vedovn eller kanskje en bålpanne hjemme? Ja, da har du definitivt behov for ved. Er du en av dem som hugger og kløyver din egen ved, er en sagbukk et uunnværlig redskap for deg. En sagbukk gjør ikke bare sageoppgavene mye enklere, den vil også forbedre sikkerheten betraktelig. Dette gjelder spesielt om du bruker motorsag til å sage, da en robust sagbukk vil skape stabilitet. Da kan du nemlig feste store og klumpete vedstykker som er vanskelige å håndtere, før du begynner å sage dem i mindre deler. På den måten kan du være helt sikker på at veden ligger stabilt, og ikke flytter seg under sagingen. 

Hos jem & fix finner du blant annet en sagbukk fra Stanley, og sagbukker som har holdere med tenner som sikrer optimalt feste av treet som sages. Våre sagbukker er sammenleggbare slik a de enkelt kan legges sammen for transport og oppbevaring.

Kjøp en sagbukk til lavpris hos jem & fix

Se utvalget av sagbukker her på denne siden før du setter i gang med sagingen, og kjøp online eller besøk til nærmeste jem & fix butikk.