Møbelhjul


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Møbelhjul og transporthjul for innendørs og utendørs bruk

Er du ute etter transporthjul, møbelhjul til bordben eller kanskje et sett nye hjul til kontorstolen? Eller har du planer om å bygge en mobil romdeler eller et transportabelt salongbord?

Se videre i kategorien her, der har vi samlet vårt store utvalg av hjul til møbler. Møbelhjul og transporthjul fås i mange forskjellige størrelser og kvaliteter, og de er like nyttig for både inne- og utemøbler. Du kan for eksempel med fordel montere møbelhjul under store og tunge møbler som bokhyller eller romdelere, så du kan enkelt flytte rundt og endre innredningen i hjemmet.

Du kan også gi deg ikast med å bygge ditt egen transportable salongbord av paller med små møbelhjul i stedet for bein. Visse møbelhjul er også egnet for utendørs bruk: blant annet du kan montere møbelhjul under hagemøblene, slik at du kan enkelt flytte solsengen i takt med solens bane.

Du finner møbelhjul i både plast og meta, og for innendørs bruk vi har selvfølgelig også møbelhjul i gummi og møbelhjul med brems for sikker håndtering av tunge møbler.