Insektmidler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Insektmidler til hagens ubudne gjester

Insekter og skadedyr er ofte til mye bry, og de kan være veldig vanskelig å bli kvitt. For eksempel kan bekjempelse av maur være en lang og arbeidskrevende prosess som kan ta motet fra noen bolig- og hageeiere. Men med de rette insektmidlene er det enkelt å kvitte seg med maur, fluer, snegler og andre skadedyr, både inne og ute, og i jem & fix, vi har mange insektmidler.

Se utvalget av insektmidler på denne siden du finner blant annet flere forskjellige insektmidler for bekjempelse av maur innendørs og utendørs, insektmiddel mot insekter i hagen og drivhuset samt insektpulver, sneglemiddel og musepasta. I vårt utvalg av insektmidler finner i tillegg på denne siden også insektfangere mot irriterende fluer og mygg. Du bor for eksempel på landsbygda, hvor insekter elsker å være kan en insektfanger med UV-lys tiltrekke og fange flygende insekter. Hvis insekter er gått i kjøkkenhagen din eller angriper blomsterbedene dine, har vi et stort utvalg av insektmidler på spray og sprøyte slik at hagen kan ha fred. Finn også skadedyrbekjempelse av snegler som virker raskt og effektivt uten å skade plantene.

Er du så uheldig å ha fått mus innendørs, kan vår musepasta og -korn stoppe de små skadedyrene på en rask, effektiv og human måte. Kjøp insektmidler i jem & fix.