Husker


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Husker til barn i alle aldre

Noen gode husker kan bokstavelig få tiden til å fly, så mangler barna noe å fordrive tiden med mens du får orden på hagearbeidet, husker fra jem & fix’ katalog er en god investering. På denne siden har vi samlet et stort og variert utvalg av robuste husker for oppheng til både små og store lekebarn. Til familiens yngste barn er en sansehuske - også kjent under navnet fuglerede - et svært populært valg. Her er det plass til at barnet kan ligge og vugge i et rolig tempo.

For litt eldre barn som gjerne vil ha litt mer action, vil en dekkhuske eller tallerkenhuske sørge for timer med utendørs underholdning i høyt tempo. Våre husker er utført i en robust, slitesterkt og holdbar kvalitet som holder i flere år, så det er til mange husketurer i all slags vær. Er de gamle huskebeslagene blitt rustne og slitt av vind og vær eller regelmessig bruk, så har vi selvfølgelig også et utvalg av billige huskebeslag slik at du kan fikse det gamle husken slik at husketur foregår på en sikker måte.

Se det store og varierte utvalget av husker på siden her - er du ute etter et huskestativ finner du flere utgaver på siden med leketårn.