Møbelknotter


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Møbelknotter til møblene dine

Møbelknotter, filtknotter og filtputer… kjært barn har mange navn. Og det gjelder også disse små knottene som du kan bruke for å beskytte tregulvene dine mot riper og skader forårsaket av møblene dine. Møbelknotter finnes i en rekke varianter, farger og størrelser, og du kan velge mellom mer eller mindre permanente løsninger. 

Møbelknotter med stift egner seg for eksempel godt til spisebordstolene eller andre møbler som du ofte flytter rundt på. Disse holder seg på plass uansett hvor ofte du beveger rundt på stolene. Vanlige selvklebende møbelknotter er derimot en god løsning dersom du ønsker muligheten til å raskt kunne fjerne dem igjen. I tillegg er selvklebende møbelknotter en enkel måte å reparere en kommode eller bokhylle som vipper på, og disse finner du her på siden i både runde og firkantede varianter.

I jem & fix har vi et stort utvalg av filtputer og knotter både med og uten stift og i mange forskjellige størrelser. Om du er på jakt etter runde eller firkantede varianter så har vi dette i vårt sortiment, så du kan beskytte gulvene dine uansett hvilken type møbelknott du foretrekker. Se det store utvalget her og bestill i nettbutikken – så sender vi varene direkte hjem til deg.