Rørkoblinger


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Rørkoblinger

Er du typen som helst vil takle med både store og små oppgaver selv? Så kjøp dine VVS-artikler i jem & fix. I jem & fix har vi mange ulike VVS-artikler til markedets laveste priser, så uansett hva slags VVS-relaterte utfordringer du møter finner du i jem & fix' stor sortiment alt utstyr og alle de materialene du trenger til VVS-arbeid.

I vårt store utvalg av rør og andre VVS-artikler finner du derfor også et stort utvalg av VVS-koblinger i forskjellige varianter, materialer og prisklasser. Så trenger du VVS-koblinger for å montere rørene i VVS-installasjonene har du havnet på rett side. I denne kategorien finner du et bredt sortiment av alle typer VVS-koblinger. Fra en støttebøssing og kompresjonsmuffe til klemringer og klemringvinkler.

Vi tilbyr VVS-koblinger i høy kvalitet, men til rimelige priser. Finn nøyaktig de typene VVS-kobling i den størrelsen du trenger i utvalget på denne siden. Du er velkommen å stikke innom en av våre lokale butikker. Er du ute etter andre materialer til VVS-arbeid, har vi også et stort utvalg av avløpsrør.