Hagebenker


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Hagebenker til uteplassen

En utendørs benk er et flott og nyttig møbel på terrassen, fordi en benk både kan brukes til daglig som erstatning for terrassestoler på hyggelige grillkvelder, men kan også brukes ved spesielle anledninger, hvor du trenger flere sitteplasser når hele gjengen skal samles.

Her på siden kan du se hele vårt utvalg av hagebenker i forskjellige, tidløse design til markedets rimeligste priser – vi har nemlig lavpris hver dag. Kjøp din nye benk online her, eller ta turen til din nærmeste jem & fix-butikk, og få med din nye benk hjem allerede i dag.

Lag en hyggelig krok i hagen med en trebenk

Har du en hage, men mangler en hyggelig plass å sitte? Ja, da har du kommet til riktig sted. Her har vi nemlig alt du trenger for å skape en behagelig atmosfære med flere sitteplasser.

Har du et spesielt solrikt område i hagen, kan dette være en god plass å plassere en benk. Da kan du sitte og nyte morgensolen på en komfortabel plass. Å ha flere sitteområder på uteplassen er praktisk når du eller barna er ute etter skygge på varme sommerdager.

En benk kan også brukes som et dekorativt element om du for eksempel plasserer en potteplante eller en flott lykt på den. Dette bidrar til å skape en innbydende og stemningsfull atmosfære på uteplassen din.

Moderne trallebenk til terrassen eller balkongen

Trallebenker har blitt svært populære de siste årene, og det skyldes blant annet at designet er enkelt, og at materialene er naturlige og holdbare.

Tralledesignet stammer opprinnelig fra byggeindustrien, hvor de brukes som gulv i stillaskonstruksjoner, og er derfor laget for å tåle stor belastning. Du kan derfor være sikker på at en trallebenk vil vare i mange år fremover.

Gi terrassen nytt liv med en hagebenk i hvit eller svart

En benk av tre er flott i enhver sammenheng, men du kan også vurdere en hvit- eller svartmalt benk for å gi terrassen et helt nytt uttrykk. 

En hvit hagebenk er et klassisk valg som umiddelbart gir følelsen av sommeridyll og varme dager ved stranden. En svart hagebenk kan derimot sette et elegant preg på din uteplass, og ser flott ut kombinert med lyse seteputer.

Husk puter til terrassebenken

Hos jem & fix har vi et stort utvalg av tidløse utendørsputer, som du kan bruke sammen med din nye utebenk. Puter gjør utvilsomt sitteopplevelsen bedre, og med nøye utvalgte seteputer kan du sette ditt eget preg på benken og hele uteplassen ved å tilføre puter og tekstiler i flotte mønstre og sommerlige farger.

Du kan velge flere stolputer og legge dem etter hverandre på benken, eller så kan du velge én lang benkepute. Ta en kikk på vårt utvalg av hageputer og finn de putene som passer best inn i din hage.

Se også hele vårt sortiment av benkesett og loungemøbler.