Juletrefot


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Få fot på juletreet med en juletrefot

Høyt oppe i toppen av det grønne juletreet stråler juleglansen - men juleglansen er finest hvis juletreet står helt rett uten å vakle! Derfor er en god og kraftig fot til juletreet en av de mest essensielle tingene i samlingen din av juletilbehør, hvis du altså gjerne ønsker at juletreet ditt skal stå rakt og flott, og ikke minst stabilt. En juletrefot er altså ikke bare praktisk med tanke på at den holder juletreet ditt oppreist, den kan også være et svært dekorativt blikkfang under juletreet ditt. Her kan du utforske vårt store julesortiment, og en juletrefot kan fort bli en god investering som du kan ha glede av i mange år.

På tide med en ny juletrefot?

Har den gamle juletrefoten sett bedre dager? Kanskje juletrefoten gått i arv i generasjoner? Selv om det er mange tradisjoner forbundet med julen, skader det ikke å supplere juletilbehøret med f.eks. en ny juletrefot. En god juletrefot sikrer nemlig at juletreet ditt står støtt og trygt hele julen.

En juletrefot til enhver smak

Vi har juletreføtter i forskjellige prisklasser, materialer og design. I vårt sortiment finner du juletreføtter i plast, metall og tre, så uansett hva slags juletrefot som passer din smak, innredning og øvrige julepynt, så kan du finne en fot til ditt juletre her hos oss. I tillegg har vi modeller både med og uten vannbeholder. Når du skal kjøpe en juletrefot, så kan du gjerne vurdere hvor stort juletre foten skal passe til. Enkelte juletreføtter passer til trær på maks. 2 meter, mens andre er beregnet for juletrær med en høyde på opptil 3 meter.
Mange har en juletrefot i tre fordi det gir et tradisjonelt og naturlig uttrykk. En julefot i tre er også godt egnet til et juletre som kun står inne i juletiden. Men en juletrefot i plast med vannbeholder er smart dersom du ønsker å ha juletreet ditt stående innendørs over lengre tid, ettersom treet da vil holde seg grønt og friskt lenge. Ønsker du derimot å plassere et juletre utendørs kan en juletrefot i metall være et godt valg.

Hos jem & fix kan du alltid kjøpe en billig juletrefot, enten online eller i din lokale jem & fix-butikk.