Juletrefot


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

En juletrefot for enhver smak

Høyt oppe i toppen av juletreet stråler julestjernen - men juletreet er definitivt finest hvis juletreet står helt rett uten å vakle. Derfor er en god og kraftig fot til juletreet et av de mest essensielle elementene i samlingen av julepynt og tilbehør. En juletrefot er noe alle juletrær trenger for å stå stødig hele julen, enten du går for en ekte edelgran, eller et kunstig juletre i plast. Men en juletrefot er nemlig ikke bare praktisk ved at den holder juletreet ditt oppreist, den kan også være et dekorativt blikkfang under juletreet ditt. 

Har juletrefoten din gått i arv i generasjoner, og begynner å synge på siste vers? Ja, da kan tiden være inne for å gå til innkjøp av en ny fot som kan sikre at juletreet ditt står støtt gjennom hele julen. Sjekk ut utvalget her på siden.

En juletrefot i plast, metall eller tre?

Vi har juletreføtter i forskjellige materialer, farger og design, så om du foretrekker et mer moderne uttrykk, eller om den tradisjonelle stilen er mer deg, så kan du finne en juletrefot som passer ditt hjem her hos jem & fix. 

I vårt sortiment finner du juletreføtter i plast, metall og tre. I tillegg har vi modeller med vannmåler, sikringslås og pedal, slik at du enklere kan holde oversikten over hvor mye vann treet får, og treet vil holde seg grønt og frisk lenge. Når du skal kjøpe en juletrefot, så kan det være lurt å tenke over hvor stort juletre du skal ha i år, da enkelte juletreføtter er bedre egnet til større trær enn andre. Enkelte passer til trær på maksimalt 2 meter, mens andre passer til juletrær med en høyde på opptil 3 meter. En juletrefot i tre er et godt valg til et juletre som kun står inne i juletiden. Ønsker du derimot å plassere et juletre utendørs kan en juletrefot i metall eller plast være et godt valg.

Mangler du pynt til juletreet ditt? Da kan du også sjekke ut utvalget vårt av pynt, juletrelys eller juletreteppe.

Kjøp juletreføtter hos jem & fix

Kjøp en billig juletrefot her på siden, eller besøk din lokale jem & fix butikk om du ønsker å sette opp juletreet allerede i dag.