Tre- og metallmaling


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Tre- og metallmaling til innendørs malerprosjekter

Skal du male dørkarmer og gulvlister, eller trenger kjøkkenskapene en ny, frisk farge? Da er det tre- og metallmaling du skal ha tak i. Metall- og tremaling kjennetegnes ved å ha en høyere glansgrad enn for eksempel veggmaling, som betyr at den er mer motstandsdyktig, samtidig som at den er lett å rengjøre. Derfor egnet tre- og metallmaling seg spesielt godt til innendørs overflater som er utsatt for daglig slitasje, skitt og fettede fingre - for eksempel skapdører på kjøkkenet.

Innendørs tremaling har også den fordelen at den gir en god utfylling i treet og dermed sikrer en jevn og ensartet overflate. Tremaling fås i mange ulike farger, og er en enkel måte å gi kjøkkenet en personlig touch og litt nytt liv.

Metallmaling er ideell til for eksempel radiatorer da den har meget god vedheft og samtidig beskytter mot rustdannelse. Både vår tre- og metallmaling kan med fordel brukes til mange forskjellige maleprosjekter i huset, og i jem & fix kan du selv kjøpe den til lave priser. Sjekk ut vårt utvalg av god og billig tre- og metallmaling på denne siden som du kan kjøpe i våre butikker.