Juleklær


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Hopp i juleklær

Her kan du finne alt du trenger for å kle deg til jul. Du er kanskje nisse i år, men mangler nissedrakten? Eller hva med å trekke på en morsom julegenser og spre en koselig julestemning.
 

Nissedrakt og julegenser

Det er ikke noe bedre, enn å trekke i en morsom julegenser, enten du skal til julefrokost eller ta bildet til årets familiejulekort.
Med en julegenser får du hurtigt smilet frem og sprer julestemning, enten det er blant kolleger på jobben eller om du skal være med å feire den Internasjonale Julegenser dagen, som alltid faller den tredje fredagen i desember. Du kan derfor snilt gjøre julen mere morsom med en julevest eller julegenser.
Kanskje du har nissejobben i år. Så kle deg ut som nisse med en nissedrakt og gi familien og barna en morsom overraskelse.
Her i kategorien finner du vårt utvalg av nissekostymer så vel som julegensere til ham og henne, slik at du kan kle familien i matchende juleklær.
Du finner også juleklær for hele familien i form av julestrømper, luer og boksershorts med julemotiv, slik at du kan kle deg til jul fra innerst til ytterst.
Kjøp juleklærne dine på nettet eller i en av våre mange lokale butikker.