Juleklær


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Juleklær til hverdag og fest

Kanskje skal du kle deg ut som julenissen i år, men mangler nissedrakt? Eller ønsker du deg en morsom julegenser som du kan bruke i hele desember og spre en hyggelig julestemning hjemme eller på arbeidsplassen? I så fall kan du finne alt det du trenger av juleklær her i vårt sortiment – og det er selvfølgelig til markedets mest fornuftige priser.

Morsomme julegensere

Ingenting er bedre enn å ta på seg en julegenser, enten du skal på julefrokost, eller dere skal ta et bilde av familien til årets julekort. Med en julegenser kan du få frem et smil hos de rundt deg, og spre julestemning, både blant kolleger på jobben og hjemme hos familien. Med en genser med julemotiv er du også klar til å feire den internasjonale julegenserdagen, som alltid faller på den tredje fredagen i desember. Så mangler du en julegenser i garderoben din, kan du slå til nå, for her på siden kan du finne den perfekte julegenseren med julemotiv som du kan bruke igjen år etter år.

Nissedrakt til julaften

Er det du som har fått kanskje den viktigste oppgaven på julaften i år? Nemlig å kle deg ut som selveste julenissen, og glede barna med gaver på den magiske julekvelden? Da trenger du ikke lete lenger etter en nissedrakt, for med denne nissedrakten kan du enkelt og billig kle deg ut som julenissen og gi hele familien, og spesielt barna, en minneverdig opplevelse.

Juleklær til hele desember

Her i kategorien finner du både vårt utvalg av nissedrakter og julegensere til ham og henne, så dere f.eks. kan kle ut hele familien i matchende klær i hele førjulstiden. Du finner også annet tilbehør til juleantrekket her i form av julestokker, luer, og kule briller med julemotiv, så du kan kle deg til jul fra topp til tå. Vi i jem & fix er stolte av å alltid kunne tilby deg lave priser hver dag. Så uansett om du mangler juleklær eller julegaver, så kan du finne alt her på siden eller i din lokale jem & fix butikk.