Smart lamper


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Smarte lamper med LED – smart belysning til huset og hagen

Smart home lamper er det nye innen belysning til hjemmet, og de har ikke blitt så populære uten grunn. Med smart lamper får du nemlig muligheten til å gjøre belysningen i hjemmet ditt mer personlig på en helt ny måte. Smart belysning kan tilpasses ned til den minste detalj, så lyset i boligen kan følge dine rutiner og passe til nettopp dine behov.
Det beste er at det er superenkelt å komme i gang med smart belysning. Når du skal installere dine nye Smart LED-lamper, så er det akkurat som å installere en tradisjonell lampe, du trenger kun å huske på å koble lampen til en app på telefonen din over wifi eller bluetooth. Dette er kun nødvendig å gjøre første gangen du bruker lyskilden. Følg produktveiledningen og kom i gang med å bruke din nye smarte lampe på null komma niks!
Du tenker kanskje at tradisjonelle lamper fungerer godt nok for deg, men prøv å forestill deg hvor smart det ville vært hvis du ikke trengte å bevege deg for å skru lyset av og på. I stedet kan du ta frem telefonen, åpne en app og stille inn lyset enkelt og raskt med kun noen få trykk på en skjerm. 
Her på siden har vi samlet alle våre smarte lamper, så her kan du bl.a. finne smarte taklamper, smarte vegglamper, smarte gulvlamper og smarte utendørslamper. Du kan derfor garantert finne en smart home lampe hos jem & fix, som kan oppfylle dine behov og som passer til innredningsstilen i hjemmet ditt. Se vårt store utvalg av LEDVANCE SMART+ lamper.

Hva er en smart lampe?

Smarte lamper er en overordnet betegnelse for LED-lamper som kan styres med en app på telefonen via wifi-forbindelse eller bluetooth. Disse lampene er oppgradert med moderne teknologi for å gi deg muligheten til å gjøre belysningen mer personlig.
De fleste smartlamper har innebygde LED-moduler, og det varierer hva de ulike smartlampene er i stand til. Noen smartlamper kan lyse i RGB-farger, som gir et hav av spennende fargemuligheter, og andre kan lyse i forskjellige nyanser av hvitt. Smarte lamper har også justerbar lysstyrke, så du kan dimme lyset eller skru det helt opp, så det alltid matcher anledningen.
Enkelte Smart Home-systemer gir deg også mulighet til å tidsinnstille lampene, som gjør at du kan stille inn lampene til å skru seg på når du skal stå opp om morgenen, og når du kommer hjem fra jobb. Du kan også stille dem inn slik at de skrus av på bestemte tidspunkter. Har du utendørs smart lamper? Da kan du f.eks. stille dem inn slik at de skrus på når det er mørkt ute. Med tidsinnstilte lamper kan du gjøre hverdagen litt lettere for deg selv, og sikre at lyset ikke står på unødvendig og bruker strøm.

Smart taklampe med wifi – en enkel lampe som kan brukes i alle rom

Taklampen, eller plafonden som den også kalles, er en god og allsidig lampe, som med sin flate form og et diskre design, kan brukes i alle rom – også rom som også ellers kan være vanskelige å finne passende lamper til. Taklamper brukes ofte i entréer, ganger, kjellere, barnerom, kontorer og på soverom da de gir mye lys som fordeles i hele rommet. I tillegg står de ikke i veien.
Smarte taklamper har alle de samme fordelene som tradisjonelle taklamper, og kan også styres via app. Dette gir deg muligheten til å justere lysstyrken og skru lampen av og på via appen.  

5 gode grunner til å velge en smart LED-taklampe:

  1. De er enkle i designet og passer inn i alle innredningsstiler
  2. De kan fås i mange størrelser, så du kan garantert finne en som gir nok lys til rommet
  3. Taklamper gir generelt et høyt lysutbytte, så du slipper å ha mange lamper i rommet
  4. De kan fås til alle rom – husk å sjekke IP-klassen hvis du skal bruke taklampen i et rom med høy luftfuktighet, f.eks. badet eller i kjelleren
  5. Med en smart taklampe kan du styre lyset med en app på smarttelefonen din og tilpasse lyset til alle anledninger

Hvilken smartlampe skal jeg velge?

Når du skal kjøpe en smart lampe, så kan du se etter en som egner seg til det miljøet hvor den skal brukes. Lampens IP-klassifisering er f.eks. avgjørende for om den tåler å bli brukt utendørs. Vær derfor særlig oppmerksom dersom om du skal kjøpe en smart lampe som skal stå ute eller i et rom med høy luftfuktighet.

Velg gjerne din nye smart lampe ut fra disse 4 kriteriene:

  • Smart lampen har de ønskede smartfunksjonene, f.eks. RBG-farger 
  • Smart lampen passer stilen din
  • Smart lampen gir et tilstrekkelig lysutbytte
  • Smart lampen er velegnet til rommet/omgivelsene (IP-klasse)

Smart utendørs belysning – tidsinnstill hagelampene med en app på telefonen din

Med utendørs smarte lamper blir det lett som en lek å styre belysningen i hagen, så du kan være sikker på at du ikke bruker mer strøm enn nødvendig. Med utendørs smart belysning kan du koble lampene med en app på telefonen din, så du kan skru lampene på og av når som helst, og tidsinnstille dem, så de kun lyser til bestemte tider.
Det er både godt for lommeboka og miljøet hvis lampene i hjemmet ikke bruker mer strøm enn nødvendig. Derfor er smarte lamper er godt valg da alt kan stilles inn og kjøre automatisk. Med smarte lamper utendørs trenger du heller ikke å gå ut for å skru lyset av og på hver dag, og du unngår irritasjonen over at lyset blir glemt i en travel hverdag.
Still inn smartbelysningen enkelt og raskt i appen, og bestem selv i hvilke tidsrom vegg- og hagelampene skal være på. Med smart utendørs belysning kan du nøye deg med å stille inn disse tidsrommene én gang, og så kjører det helt automatisk derfra. Du kan endre disse rutinene i appen forløpende, hvis du f.eks. vil stille inn lampene slik at de skrus på tidligere eller senere i takt med at dagene blir mørkere og lysere. 

Smarte lamper til alle behov – Kjøp til lavpris hos jem & fix

Her på siden kan du se hele vårt utvalg av smarte lamper til både innen- og utendørs bruk – som alltid til faste lave priser. Det er enkelt å bestille her i nettbutikken, og du kan få dine smart home produkter levert hjem innen få dager. Du kan også ta turen til en av våre fysiske butikker og få din nye smarte lampe med hjem allerede i dag. Husk å sjekke lagerstatus i din lokale butikk før du drar hjemmefra, så du er helt sikker på at lampen er på lager.
Hos jem & fix kan du kjøpe smart belysning til både huset og hagen til markedets laveste priser.