Benkesett


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Benkesett til hagen med plass til hele familien

Leter du etter et benkesett til en hyggelig plass i hagen eller til terrassen? Hos jem & fix finner du et utvalg av rimelige sett med benker og bord, som passer til alle slags hager. Har du en stor hage, kan du med fordel plassere flere benkesett rundt omkring i hagens kriker og kroker for å skape et hagemiljø hvor du alltid kan finne en lun plass i solen.

Se hele utvalget her på siden.

Få plass til alle gjestene i hagen

Skal du holde en sommerfest eller grillfest i år? Ja, da er et benkesett den perfekte løsningen for deg og ditt behov. Da kan du enkelt få mange flere sitteplasser og tilhørende bordplass, så du får ekstra plass til alle gjestene dine.

Benkesettene er perfekte til både små og store sammenkomster, da de både kan stå enkeltvis eller plasseres etter hverandre, så du kan skape et festlig langbord med plass til alle venner og kjente. Dette er en lur og plassbesparende løsning når du får mange gjester på besøk. Den lange rekken av benker på hver side av bordet vil gjøre det lettere for alle å komme til og fra plassen sin.

Med et slikt sett er det med andre ord enkelt å være en god vert for sommerens hagefester, som du og dine gjester kan se tilbake på med glede i mange år fremover.

Nyt solen ved et benkesett med plass til hele familien

Et velplassert og praktisk benksett kan raskt bli din nye favorittplass i hagen eller på terrassen, og settet trenger ikke koste en halv formue for å bli en suksess i hagen. I jem & fix kan du finne et stort utvalg av billige benkesett med bord i ulike design, som kan tåle å bli brukt av hele familien til hverdagshygge og festligheter.

Et benkesett er en smart investering til terrassen eller hagen, hvis du er ute etter en plassbesparende spisekrok utendørs, som har plass til hele familien eller vennegjengen. Et benkesett på terrassen byr inn til hygge og samvær, og er det perfekte samlingsstedet når solen og det norske sommerværet skal nytes utendørs.

Benkesettene har den fordelen at konstruksjonen er solid og sammenhengende, så neste gang det blåser opp til storm, trenger du ikke bekymre deg for at terrassemøblene skal blåses over ende. Et benkesett blir stående.

Slik vedlikeholder du et utendørs benkesett

Utendørsmøbler av tre må vedlikeholdes etter behov, så du kan få glede av tremøblene dine i mange år. Derfor er det en god idé å vaske møblene hver gang de begynner å bli skitne, samt påføre treolje eller trebeskyttelse når treet begynner å bli slitt. Ved å behandle hagemøbler av tre med treolje eller trebeskyttelse, sikrer du at treet ikke suger til seg vann, og deretter blir mer utsatt for soppangrep og råte. Se også vårt store utvalg av treolje og trebeskyttelse.

Kjøp flotte bord og benker til lavpris hos jem & fix

Ta turen til din lokale jem & fix-butikk eller bestill online her på siden når du skal kjøpe et nytt benkesett med bord til hagen. Hos jem & fix holder vi nemlig alltid lavprisene lave, så du kan trygt handle til en rimelig penge hos oss. Her på siden har vi samlet hele vårt utvalg av benkesett, så du lett kan finne det som passer til din hage og uteplass.

Og er du på utkikk etter litt inspirasjon til hagen eller terrassen, kan du ta en kikk på vårt sortiment av hagebord, hagestoler, loungemøbler og parasoller til solrike sommerdager.