Om jem & fix

Familieeid virksomhet

jem & fix er en solid dansk lavpris byggevarekjede, med visjonen om å bli Skandinavias største. Virksomheten er familieeid, og har 129 butikker i Danmark, 68 i Sverige og 15 i Norge. Samlet består kjeden av over 2600 medarbeidere. I Norge åpnet vi de første butikkene våren 2018, og vi har hovedkontor på Lysaker, nær Oslo.

Lavpris byggemarked

Som lavpris byggemarked er vårt kjernefokus å tilby markedets laveste priser. Vi er kåret til Danmarks billigste byggemarked flere år på rad, senest i 2024, av PriceRunner, bl.a. fordi vi fjerner alle fordyrende kostnader for å sikre deg som kunde den laveste prisen. PriceRunner er en dansk prissammenligningstjeneste tilsvarende Prisjakt. Også i Norge er vår målsetning å tilby markedets laveste priser.

Den største varegruppen er byggevarer. Andre varegrupper er maling, verktøy, elektriske artikler, belysning, VVS, hus og hjem, fritid, hage, bil- og sykkeltilbehør.

Vårt navn er jem & fix, fordi vi som kjede har spart vekk H'en i hjem. Det var faktisk ikke bare h'en som ble kuttet, vi forkortet "hjem og fiks" til jem & fix, og sparte dermed hele tre bokstaver. Symbolsk ja, men ganske kjennetegnende for vår filosofi om å sikre lavpris ved å skjære bort alle overflødige omkostninger.

Hyggelig selvbetjening

Butikkene våre er selvbetjeningsbutikker, med lik og oversiktlig oppbygning slik at du enkelt finner varene selv.

Vi tilbyr ikke rådgivning. Vi vil heller ha lave priser. Med materialer fra oss kommer dine gjør-det-selv prosjekter langt med lite. Du kan i hvert fall ikke bruke prisen som unnskyldning.

Våre profilmål

Utvalg: Vi har ikke alt, men det meste
Butikker: Det er enkelt å handle hos jem & fix
Service: Vi har hyggelig selvbetjening
Priser: Vi vil være billigst
Medarbeidere: Glade og positive medarbeidere

Organisasjonen

jem & fix eies av konsernet Harald Nyborg A/S, som også står bak detaljhandelskjeden Harald Nyborg (lavpris med bredt vareutvalg), samt Daells Bolighus. Harald Nyborg A/S eies av familien Daell.

Harald Nyborg butikkfront

Daells Bolighus butikkfront

Vi har en flat organisasjon og den daglige ledelsen består av landesjef Kennet Foersom Iversen.

Fra etableringen av den første butikken i Danmark i 1988 og frem til i dag, har jem & fix utviklet seg til å bli det største byggemarkedet målt på omsetning i Danmark. Men vi er fremdeles langt fra mål, og har store ambisjoner både i Norge og i Sverige.

Landssjef Norge - Kennet Iversen Kennet F. Iversen - Landesjef Norge