Beskjæring


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Alt til beskjæring av hagens planter og blomster>

En fin hage krever at du legger tid og krefter i vedlikehold og beskjæring av bed, busker og trær. Men det er også viktig å ha et godt og allsidig utvalg av gode hageredskaper for beskjæring til rådighet under arbeidet. Her hos jem & fix finner du et bredt utvalg av utstyr du trenger for pleie og beskjæring i hagen.

Hold styr på hagen ved å beskjære

Uansett om du ønsker en hage som er tett beplantet eller åpen og trimmet, skal trær, busker og hekk klippes jevnlig, noe som blir mye enklere med gode og skarpe redskaper - og det gir også en mye bedre resultater. Med de riktige hageredskapene er det langt enklere å holde orden på beskjæring av trær, planter, busker og hekker. Klipp grenene med en god grensaks, og hold hekken nede med en av våre hekkesakser. 

Beskjæring krever de rette redskapene

I vårt utvalg av redskaper for beskjæring, finner du kvalitetsprodukter som grensakser, urtesakser og hekkesakser fra kjente merkevarer som blant annet Fiskars. Kjøper du et Fiskars-produkt her på siden vil du få et produkt av god kvalitet til en god pris som vil vare i mange år. Finn de hageredskapene du trenger i vårt store utvalg her på siden eller sjekk ut din lokale jem & fix butikk for å ta en nærmere titt på utvalget av hagesakser.