Feller


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Feller for skadedyr ute og inne

Det er sikkert ikke hyggelig når det prikker og kravler fra uønskede gjester i huset eller hagen, og det kan godt være en utfordring å sendt utøyet i retur hvis de første har kommet seg inn. Her må man ta fellene i bruk. Er du uheldig og har problemer med mus og rotter på loftet er det viktig at du snarest får bukt med de uønskede gjestene før de forårsaker store skader. Men før du ringer etter en skadedyrbekjemper kan du undersøke om du kan gjøre noe for å få bukt med problemet.

Med oppsetting av feller i hagen eller på taket, kan du også selv ta hånd om de uønskede gjestene. Med feller er det enkelt og økonomisk å kvitte seg med mus, rotter og andre skadedyr, og selv om det er ikke den mest morsomme oppgaven å tømme fellene er det billigere enn å få profesjonell hjelp.

I jem & fix finner du et stort utvalg av midler til skadedyrkontroll som musefeller og rottefeller. Så før du selge huset i ren fortvilelse over uønskede gjestene, kan du besøke en av våre lokale butikker og se utvalget av feller og midler til skadedyrbekjempelse.