Tilbehør til vedovner


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Tilbehør til vedovner

Å ha en peis eller vedovn hjemme er ikke bare fantastisk for å spre varmen når vinteren og kulden kommer. En vedovn skaper også hygge og lys på mørke vinterkvelder, og fungerer som et naturlig samlingspunkt for hele familien. Her på siden kan du finne alt av utstyr og tilbehør til din vedovn eller peis. Vi har et bredt utvalg av tilbehør som kan forbedre din opplevelse med vedovnen og optimalisere dens funkasjonalitet.

Tilbehør som vedstativ, ovnsvifter, tennposer og ovnsgitter spiller en viktig rolle i å sikre effektiv og trygg bruk av vedovnen.

Praktisk oppbevaring av ved innendørs

Hos jem & fix kan du velge mellom flere praktiske løsninger for vedoppbevaring, som du kan kjøpe til lavpris naturligvis.

Vedkurver: Vedkurver er ideelle til oppbevaring av mindre mengder ved, som du raskt kan ta fra når du skal legge på mer ved i ovnen. Vedkurver er praktiske, dekorative og enkle å bære, slik at du lett kan fylle dem opp med mer ved fra vedstabelen utendørs.

Vedstativ: Et vedstativ i metall er perfekt for organisert oppbevaring av tørr ved innendørs. Det er enkelt å stable vedkubbene stabilt i metallstativet, slik at veden ligger pent og er  klar til bruk. Stativer er dekorativt og passer inn i enhver innredning.

Ovnsvifter

Ovnsvifter er en effektiv metode for å fordele varmen fra vedovnen rundt i rommet. En ovnsvifte drives nemlig av varmen som stiger opp fra ovnen, og sprer luften jevnt. Dette kan bidra til at du får en jevnere oppvarming og dermed høyere komfort.

Tennposer

Tennposer, også kalt opptenningsposer, gjør det enklere å tenne opp i vedovnen eller peisen. De sikrer en rask og effektiv opptenning. Du kan også bruke tennposer på grillen.

Ovnsgitter

Et ovnsgitter, eller peisgrind, peisgtitter - kjært barn har mange navn! - er viktig for å øke sikkerheten, spesielt hvis du har barn eller kjæledyr hjemme. Grinden plasseres foran peisen og fungerer som en barriere og barnesikring, og forhindrer direkte kontakt med den varme ovnen.

Kjøp tilbehør til vedovner til lave priser hos jem & fix

Hos jem & fix finner du mye nyttig utstyr og tilbehør til din vedovn til de rimeligste prisene. Med riktig tilbehør blir det enklere men ikke minst trygger å bruke vedovnen, slik at hele familien kan nyte et deilig oppvarmet rom på kalde dager.