Tilbehør til benkeplater


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Tilbehør til benkeplater

Når du kjøper en ny benkeplate til kjøkkenet, må du ta stilling til om du må også vil ha en bakkantlist eller lignende som avslutning. På denne siden kan du finne et bredt utvalg av tilbehør til den nye benkeplaten din - alltid til lavpris selvsagt.

Her finner du flere ulike typer bånd, lister, og lignende, som passer de fleste benkeplater. Du kan fullføre benkeplaten din med flotte kanter ved å sette på kantlister på sidene av bordplaten. Kantlister får du her i flere farger og dekorer, så du enkelt kan finne den listen som passer til nettopp din benkeplate. Har du fått en ny benkeplate på kjøkkenet får du også få den flotteste finishen mellom bordplaten og veggen med en bakkantlist. 

På denne siden finner du også tilbehør som hjørneskjøtelister som kan gi en fin skjøt av benkeplater, som samtidig beskytter mot fukt og skitt ned i selve skjøten. Våre tilbehør til benkeplater er enkle å montere og kan kjøpes til lavpriser. 

Finn det tilbehøret som du behøver til benkeplaten her. Utforsk hele sortimentet her på siden, eller ta turen innom din nærmeste jem & fix-butikk.