Veggmaling


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Veggmaling til alle rom i huset

Skal du flytte eller trenger veggene bare å bli frisket opp? En liten klatt veggmaling på veggene kan gjøre underverker og for eksempel frisker opp et kjedelig rom eller lysner et mørk og dystert rom. Leter du bare etter en ny look til hjemmet ditt? Ny maling kan enkelt forvandle et rom, for eksempel hvis du maler en enkelt vegg i et rom i en annen farge enn resten av rommet - dette gir en spennende effekt og får rommet til å se nytt og moderne ut. 

Når du skal i gang med å male, er det viktig at du har riktig malingsutstyr i orden. Sørg for at du har en ordentlig pensel og malerull, men også dekke til alt før du går i gang. Ved å ha det riktige utstyret kommer du lett og raskt i mål med oppgaven.

Vi guider deg til å velge den rette malingen til ditt prosjekt.

Hvilken farge veggmaling skal jeg velge? 

Når du skal i gang med å male, skal du selvfølgelig velge riktig farge. Kanskje ønsker du den klassiske, hvite malingen hvor du kan for eksempel farge opp med bilder, interiør eller kanskje en vegg malt i en annen farge. Eller foretrekker du for eksempel en variasjon av hvit, som ikke virker skarp på veggene men gjerne har mer glød? Her er motehvit, off-white eller beige et godt fargevalg.

Det er en stor trend å male kun én vegg i en farge og beholde de andre veggene like. Grønn, grå, blå, gul, sort - det er kun fantasien som setter grenser. Det gir en flott kontrast og en annen romfornemmelse, og det er også med å gi hjemmet personlighet. Ønsker man en mørkere farge på veggene, kan det være en god idé og nøyes med å male kun en vegg. Dette for å unngå at rommet virker mindre. Den følelsen kan lett komme hvis man maler alle veggene i mørk farge. Ved å male en enkelt vegg kan du raskt og lett endre uttrykket i rommet, uten at du behøver å matche møblene med fargen. Det krever en god fornemmelse for farger hvis man maler alle veggene i rommet en farge, men det har også stor effekt. Ikke nøl med å kaste det ut i et større malingsprosjekt hvis ideen er der.

I jem & fix har vi et utvalg av forskjellige farger, og ellers kan du blande din egen ved å kjøpe fargepasta til å blande inn i den hvite malingen. 

Hvilken glans maling skal jeg velge?

Det finnes flere forskjellige typer veggmaling, og det har en betydning hva du velger. Jo høyere glans, desto mer slitesterk og robust er malingen. Derfor har man følgende tommelfingerregel: 

  • Glans 5-10 egner seg best til oppholdsrom som stuer og soverom
  • Glans 20-30 egner seg best til kjøkken og baderom, hvor det er mer fukt og smuss

Utover at det også står på malingen hvor den er best egnet, kan du bruke glansen til å finne den rette malingen til nettopp ditt prosjekt. 

Kjøp billig veggmaling hos jem & fix

I jem & fix har vi et stort utvalg av god og billig veggmaling, og vårt sortiment strekker seg over flere farger og kvaliteter. Uansett hvor det er i huset du ønsker å friske opp malingen, finner du den rette veggmalingen her hos oss i jem & fix. Det er veggmaling til både stuen, baderommet og kjøkkenet. Du finner maling i forskjellige farger utover den klassiske hvite og motehvite. Det er bare å komme i gang med å svinge penselen. Selv om prisen er lav, er kvaliteten stadig god, og du får en riktig fin dekkevne.

Du kan besøke en av våre jem & fix-butikker og komme raskt i gang med ditt malingsprosjekt allerede i dag.