Saftproduksjon


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

La saftproduksjonen begynne

Start din egen saftproduksjon hjemme i ditt eget kjøkken. Det er spennende å eksperimentere med forskjellige smaker og oppskrifter, og har du mange frukttrær i hagen eller bærbusker, er det en fin måte å utnytte de store mengdene med frukt og bær. I denne kategorien finner du det du trenger for å starte din egen saftproduksjon. Fruktkvern, saftpresser og saftkoker finner du her. 

Lag saft og most fra bunnen av

Det er ikke noe som er så fint å utnytte de frukter og bær man har i sin egen hage til å produsere noe eget. På denne måten har du alltid kontroll på hva innholdet i produktet ditt er, og du kan prøve og feile med forskjellige smaker og oppskrifter.

Ønsker du å lage en eple- eller pæremost, så starter du med å forberede frukter i fruktmoseren, eller kverneren. Her kvernes frukten så man lettere kan presse ut sfaten. Når frukten er klargjort, bruker man en safpresser til å presse ut saften. I jem & fix har vi manuelle saftpressere i forskjellige størrelser. 

Er du litt mer interessert i å lage din egen sft, så finner du også en saftkoker i jem & fix. Bruk alle dine gamle oppskrifter eller finn på egne til sesongens saft. 

Saftproduksjonen starter i jem & fix

I jem & fix har vi et utvalg av forskjellige varer til saftproduksjon, og dette til fine lave priser. Du finner også forskjellige glass og flasker til oppbevaring av saften og mosten når det er ferdig. Kjøp online eller besøk din lokale jem & fix.