Reklamasjon og retursending

Retur av varer kjøpt i butikk eller på jemfix.no

Du har 14-dagers angrerett på alle varer. Betingelsen for å returnere varen er du har med kvitteringen din, varen ikke er brukt og emballasjen er intakt. Du kan enten bytte varen mot en annen vare (med forbehold om utsolgte varer) eller få pengene igjen. Varen kan byttes i alle jem & fix butikker. For varer kjøpt på jemogfix.no, vennligst ta kontakt med kundeservice med e-post til kundeservice@jemfix.com eller tlf.: +47 408 11 998 og oppgi bestillingsnummer og eventuelt en årsak. Du vil bli kontaktet snarest.
Du vil bli kontaktet innen to virkedager.(hvis som i FAQ og længere nede i teksten)

Reklamasjon

Som forbruker har du 2 års garanti, noe som betyr du enten kan få mangelen reparert, motta ny tilsvarende vare, motta prisavslag eller å heve av kjøpet, avhengig av de konkrete omstendighetene. Det er et krav at klagen er berettiget, og mangelen ikke oppsto som resultat av feil bruk av produktet eller annen skadelig adferd. Reklamasjonsretten er begrenset av produktets naturlige holdbarhet (f.eks. batterier)

Varer kjøpt på butikk
Om en vare viser seg å være mangelfull eller defekt innefor reklamasjonsperioden, ta med varen og kvitteringen til butikken, der personalet vil håndtere saken.

Varer kjøpt på jemogfix.no
For varer kjøpt på jemogfix.no, vennligst ta kontakt med kundeservice ved å sende e-post til kundeservice@jemfix.com. Oppgi bestillingsnummeret ditt, legg ved et bilde og beskriv varens feil. Det er viktig at du er nøye med å gi denne informasjonen til kundeservice, slik de kan hjelpe deg på best mulig måte. Du vil bli kontaktet innen to virkedager.

Hvis du oppdager varen har en mangel, så må du reklamere til vår nettbutikk innen rimelig tid. Sendes reklamasjonen for sent, så regnes den ikke som berettiget. Reklamasjonsmeldinger som er sendt senest to måneder fra da kjøper oppdaget feilen, regnes alltid som sendt innenfor rimelig tid.

Hvis reklamasjonen er berettiget, refunderer jem & fix sin nettbutikk rimelige fraktkostnader i forbindelse med retur av varen. Varen må alltid returneres i forsvarlig emballasje og du må ta vare på kvitteringer som viser fraktkostnadene.

Hvis en vare konstateres defekt ved leveringen, så anbefaler vi at anvende den originale emballage til returforsendelsen. Derudover anbefaler vi at salgsemballagen medsendes.

Vennligst unngå å skrive eller klistre etiketter direkte på originalforpakningen. Vi ønsker at du skriver og klistrer etiketter på fraktemballasjen.

Hvis varen har en mangel, så kan du kreve at jem & fix sin nettbutikk utbedrer mangelen eller leverer deg en ny tilsvarende vare. Du har kun krav på dette hvis reklamasjonen er berettiget og utbedring av mangelen eller levering av ny vare er mulig, og ikke medfører urimelige kostnader for vår nettbutikk.

Vi tar ikke imot pakker som sendes til nærmeste postkontor/hentested, eller pakker som sendes med postoppkrav.