Jord


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Jord til blomster, planter og grønnsaker

Vil du ha en frodig og grønn hage fylt med fargerike og vakre blomster og planter, eller kanskje en stor grønnsakshage med masse friske grønnsaker?

Det trenger ikke å være vanskelig å holde hage, så lenge du husker at noen blomster og planter trenger spesielt gode betingelser, som særlig god jord og muld for å kunne vokse og trives. For eksempel krever roser jord med høyt næringsinnhold for å spire og bli vakre. Også rhododendron krever spesielle forhold, og derfor kan du også finne rhododendronjord hos jem & fix.

Torv, som er spesielt effektiv til mange typer planting, er får du både med og uten gjødsel. Husk også pottejord til plantene i potter både inne og ute. Hos jem & fix finner du flere ulike typer jord med eller uten gjødsel. I jem & fix har vi et stort utvalg av jord til planter og blomster. Når du kjøper pottejord og jord hos jem & fix, kan du velge mellom flere ulike typer jord, samt størrelsen på pakkene. Se på denne siden og finn den typen jord du trenger i hagen din eller til potteplantene dine.