Lysslynger


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Lysslynger

Den stemningsfulle juletiden står for tur, og det betyr at juledekorasjonene endelig kan hentes frem igjen. I jem & fix er vi veldig glade i julen, og derfor tilbyr vi de enkleste og billigste løsningene til deg som ønsker å gå all-in på julebelysningen. Uavhengig om du skal dekorere hele huset eller leiligheten, så vil du her kunne finne inspirasjon til julepyntingen i vårt store sortiment av julelys og dekorasjoner. På denne siden kan du finne alle våre lysslynger og lyslenker til bruk både inne og ute. Vi har også batteridrevne LED-lysslynger, og lenker med ledning. I tillegg kan du finne dekorative lysnett og juletrelys her på siden. Alle våre lysslynger er av god kvalitet, til lave priser, og er enkle å henge opp.

Innendørs lysslynger

En rask og enkel måte å skape den hyggelige julestemningen på, kan være å dekorere hjemmet innendørs med LED-julelys. Lysdekorasjoner har blitt svært populære, og det med god grunn. Lyslenker kan brukes på tvers av sesonger og på utallige måter: heng f.eks. lyslenker og lysslynger på veggen eller i vinduer, og skap lyssettingen du selv ønsker. Du kan også bruke dem som pynt på julebordet, eller som dekorasjoner i vinduene – f.eks. ved å bruke en batteridrevet lyslenke som dekorasjon i en glassvase. Har du noen kjedelige vannrør som du gjerne vil kamuflere – eller noen fine bjelker du gjerne vil fremheve, så kan lyslenker effektivt gjøre den jobben for deg.

Utendørs lyslenker

Med lyslenker til hagen kan du skape en hyggelig julestemning utendørs, som kan brukes igjen år etter år. I jem & fix kan du nemlig kjøpe billige LED-lyslenker og lysslynger i mange ulike lengder og design, som f.eks. klassiske hvite lyslenker eller hvite lysnett som kan vikles rundt trær og busker for å lyse opp de kalde vintermånedene. Vi har også lysslynger med fargede og blinkende lys som skaper et festlig uttrykk hvis du ønsker det. Husk evt. å kjøpe en utendørstimer med tidsinnstilling til hagelysene dine, så trenger du ikke bruke tid på å skru lysene av og på hver dag, i tillegg til at de ikke bruker unødvendig med strøm. Selv om lyslenker brukes av mange rundt juletider, er de også ideelle til å bruke resten av året. F.eks. er lyslenker med batteri smart som utendørs dekorasjon til sommerens hagefester, for å skape en hyggelig og stemningsfull kveld. 

LED julebelysning til lavpris

Hos jem & fix har vi et stort utvalg av flotte lyslenker og lysslynger til både innen- og utendørs bruk, og prisene våre er naturligvis konkurransedyktige. I tillegg til våre mange lyslenker kan du også finne masse annen julepynt hos oss, så du enkelt og billig kan få pyntet hjemmet til jul. Se vårt utvalg av dekorative pyntetrær og julepynt med lys, hvor du blant annet kan finne julenisser og julekuler i mange former og farger, som i kombinasjon med lyslenkene kan gjøre hjemmet pyntet og klart til en koselig juletid.
Kjøp lyslenker, lysslynger og lysnett online eller i din lokale jem & fix butikk.