Timere


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Spar på strømmen med en timer

Vil du spare mer på strømmen hjemme?

Kanskje har du en tendens til å glemme å slå av lyset i hagen, selv om det er ingen grunn de skal lyse om natten. Det kan også være at du ønsker å sikre deg mot innbrudd. I så fall er en timer fra jem & fix sitt utvalg av utstyr og artikler for sikkerhet en virkelig god investering som kan gi deg ro i magen og hjelpe deg få et lavere strømforbruk. En timer kalles også en døgnur eller et tenne- og slukkeur, siden det brukes til å styre tenne- og slukketidspunkt av for eksempel julelys og lydkjeder, elektriske apparater, osv.

En timer er derfor en genial dings for deg som ønsker å redusere energiforbruket og spare penger på strømregningen. Tilsvarende brukes en timer også med fordel til å sikre mot innbrudd, fordi du kan stille inn lyset til å slå seg av og på bestemte tidspunkt, så et ellers tomt hus ser bebodd ut. Derfor har en timer en god preventiv virkning med tanke på å unngå uønsket besøk av langfingrede typer.

Se også de mange andre artiklene for sikring mot innbrudd som et dummykamera eller en sensor som slår på lyset ved bevegelse.