Veggfeste til TV


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Veggfeste til TV - finn det riktige festet for din TV her

På denne siden finner du et utvalg av veggfester til TV og beslag, slik at du kan montere flatskjerm-TV-en din akkurat der det passer deg. Flere av våre veggfester har vippe- og svingfunksjoner, og alle modellene er enkle å montere. Dette gir deg flere alternativer for hvor du kan plassere TV-en din. Vårt utvalg av veggfester til TV-er passer til ulike typer flatskjermer og er enkle å justere.

I moderne hjem i dag har flatskjermen blitt et sentralt element i stuen. Med sitt slanke design og tynne profil gir de oss muligheten til å nyte fantastisk bildekvalitet uten å fylle rommet med store og klumpete TV-møbler. Ved å montere TV-en din på veggen med et TV-feste, får du ikke bare et elegant uttrykk, men du frigjør også verdifull gulvplass og skaper en mer åpen atmosfære i rommet.

Hos jem & fix finner du et stort og kvalitetssikret utvalg av veggfester for å montere TV-er og skjermer.

Få mer plass i stuen din på en stilfull måte

Med et veggfeste til TV-en kan du frigjøre verdifull gulvplass i stuen din på en stilig måte. Ved å montere TV-en din på veggen får du ikke bare mer plass under TV-en, men du skaper også et lettere uttrykk i rommet, da TV-en ikke lenger trenger et TV-møbel under seg. Dette gir deg muligheten til en mer personlig innredning, hvor du kan plassere andre ting der TV-en pleide å være. 

Vårt utvalg av TV-veggfester inkluderer ulike modeller med vippe- og svingfunksjoner, slik at du kan justere vinkelen og finne den perfekte posisjonen for din TV. Gjør stuen din romsligere og stiligere ved å velge et veggfeste i dag.

Kan alle TV-er henges opp?

Et av de vanligste spørsmålene når det gjelder veggmontering av TV-er, er om det er mulig å henge opp alle typer TV-er. Svaret er nesten alltid ja. De fleste moderne flatskjermer er designet for å være kompatible med TV-veggfester. Det viktige er at du forsikrer deg om at TV-en din har VESA-standard monteringshull. VESA (Video Electronics Standards Association) standarden definerer plasseringen av monteringshullene på baksiden av TV-en. Ved å kjenne til VESA-målene på TV-en, kan du velge riktig TV-feste som passer til TV-en din og sikrer en trygg og stabil montering.

Hvilket veggfeste passer til min TV?

Når du velger et TV-feste for å montere TV-en din på, er det viktig å vurdere noen faktorer for å få den beste opplevelsen. Først og fremst må du ta hensyn til størrelsen og vekten til TV-en din. TV-fester kommer i ulike størrelser og har ulik vektkapasitet, så sørg for å velge et feste som passer til TV-ens spesifikasjoner.

I tillegg er det viktig å vurdere funksjonaliteten. Ønsker du et fast feste som holder TV-en din nær veggen, eller foretrekker du et med vippe- og svingfunksjon som gir deg muligheten til å justere vinkelen? 

Vårt sortiment inkluderer ulike typer TV-fester med ulike funksjoner, slik at du kan velge det som passer best for dine behov og preferanser.

Hvor høyt skal en TV henge på veggen?

Den ideelle høyden for å henge opp TV-en din på veggen avhenger av flere faktorer, inkludert størrelsen på TV-en din, avstanden til sitteplassen din og personlige preferanser. Som en tommelfingerregel anbefales det å plassere midten av TV-skjermen på øyehøyde når du sitter. Dette gir den mest behagelige seeropplevelsen og reduserer belastningen på nakken. Det er også viktig å vurdere om du har andre møbler eller innredningselementer som må tas i betraktning. 

Hvis du er usikker, kan du alltid søke råd fra eksperter eller lese mer om anbefalte TV-monteringshøyder i monteringsveiledningen til festet.

Kan man henge opp TV på en gipsvegg?

Ja, det er mulig å montere et TV-feste på en gipsvegg, men det krever riktig installasjonsteknikk og riktige komponenter for veggmontering. Gipsvegger kan være mer skjøre sammenlignet med andre veggtyper som betong eller murstein, så det er viktig å velge et feste som er egnet for gipsvegger. Disse festene er vanligvis utstyrt med spesialskruer og plugger som kan sikre festet trygt til veggen. Du kan også kjøpe plugger spesielt laget for gipsvegger hos jem & fix. Hvis du ikke har erfaring med veggmontering eller er usikker på hvordan du skal gjøre det, anbefales det å søke profesjonell hjelp eller rådgivning for å sikre en trygg og holdbar installasjon.

Kjøp veggfester til TV hos jem & fix

Ta en nærmere kikk på vårt utvalg av TV-oppheng til lave priser her på siden og kjøp ditt nye veggfeste online her, eller besøk din lokale jem & fix-butikk for å få inspirasjon til hvilket feste som kan passe til din TV og din stue.