Personlig pleie


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Husk også personlig pleie

Personlig pleie er nok ikke det første du tenker på i forbindelse med jem & fix. Kanskje trodde du at vi er utelukkende er et byggmarked, og at vi bare fører artikler for hus og hage. Men det er ikke helt sant – i kategorien på siden her, har vi samlet en rekke artikler til personlig pleie, slik at du også kan være litt god med deg selv når arbeidsdagen går mot slutten og gjør-det selv-prosjektene er vel overstått. For selv om det er viktig at plenen står fin og grønn, og at malearbeidet er godt utført er det fortsatt ikke viktigere enn å ta godt vare på seg selv og kroppen din, og derfor vil du finne et godt og billig utvalg av kremer, såper og apparater for personlig pleie.

Plei for eksempel de tørre og sprukne gjør-det-selv-hendene med en god og nærende Helosan-salve som er ideell til personlig pleie etter du for eksempel har vært i gang med å male, klippe hekk eller andre oppgaver som kan være harde for den sarte huden på hendene. Eller hva sier du til å skjemme bort deg selv etter en lang tur med gressklipperen med et herlig, varmt fotbad med innebygd massasjefunksjon?

I jem & fix har vi mange artikler til personlig pleie - for eksempel finner du også et varmeteppe, håndsåpe og en blodtrykkmåler og øretermometer, og, selvfølgelig, er våre artikler for personlig pleie i høy kvalitet og god, lave priser.