Håndredskaper


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Fiks hagen med gode håndredskaper

En flott og velholdt hage krever et godt utvalg av de de rette håndverktøyene, og gode redskaper er i tillegg helt avgjørende hvis du vil unngå dårlig arbeidsstilling og en vond rygg.

Med solid håndverktøy blir arbeidet både enklere og raskere, og du får et bedre resultat til slutt. Derfor kan du finne alt du trenger av gode og billige håndredskaper for en vakker og innbydende hage her hos jem & fix. For eksempel får du en super praktisk Fiskars lukeklo som hjelper deg med de mindre lukeoppgavene.

Utforsk det store utvalget av håndredskaper på siden her, og finn akkurat hva du mangler i hageskuret.

Håndredskaper til å anlegge blomsterbed

Uansett om det er blomster eller grønnsaker du ønsker å ha i bedet ditt, er det viktig å ha noen gode håndredskaper. Det gjelder både når bedet først skal anlegges og i vedlikeholdsarbeidet i ettertid. Jorden skal gjøres klar og løsnes for å gi de beste spireegenskapene for blomster- og grønnsaksfrø. Skal du plante en blomst kan en god planteskje være nyttig å ha, og har du et mindre bed, kan en lukeklo være effektiv. Her på denne siden har vi en rekke redskaper du kan få bruk for å hagen, til lavpris. Ønsker du derimot å se varene på nært hold før du kjøper kan du besøke en av våre jem & fix varehus. Oversikt over våre butikker og åpningstider kan du finne under fanen “Finn butikk”.