Håndredskaper


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Få fikset hagen med gode håndredskaper

En flott og velholdt hage krever et godt utvalg av de de rette håndverktøyene. En god hakke, en kultivator og et grev i god kvalitet er helt avgjørende hvis du vil unngå dårlig arbeidsstilling og verkende lemmer og hender.

Med solid håndverktøy blir arbeidet både enklere og raskere, og du får et bedre resultat til slutt. Derfor du finner i jem & fix et stort utvalg av alt du trenger av gode og billige håndredskaper for en vakker og innbydende hage. For eksempel får du en super praktisk Fiskars løvetannfjerner som hjelper deg med å fjerne irriterende og uønsket løvetann uten å måtte ned og krype rundt på kne - med løvetannfjerneren kan du raskt og enkelt fjerne selv det mest gjenstridige ugress i en god og ergonomisk arbeidsstilling.

I vårt sortiment finner du også håndredskaper som flisrens o fugerens, slik at du kan holde terrassen fri for ugress, samt skyfler og hagehakke til vakre og flotte hagebed. Utforske det store utvalget av håndredskaper på siden her, og finn akkurat hva du går mangler i hageskuret.