Drensrør


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Drensrør for å lede bort regnvann

Været er preget av betydelige mengder nedbør, og derfor kan det være lurt å legge drensrør i hagen eller på tomten for å lede bort regnvann fra bakken. Grunnen til at det er så viktig å lede bort regnvannet er at oppsamlet regnvann kan ødelegge grunnmuren på huset ditt.

I jem & fix har vi flere løsninger for deg som er på utkikk etter drensrør eller avløpsrør, og felles for dem er at de er lett å installere selv. Når du skal installerer et avløpsrør må du først sikre deg at du har de nødvendige verktøyene. For eksempel trenger du et vaterpass, en spade og en tommestokk.

Husk alltid å kontakte en autorisert rørlegger før du begynner å installere det nye avløpet, slik at du er sikker på at du har valgt den beste løsningen for din tomt. En autorisert rørlegger kan også hjelpe deg med å finne det mest optimale stedet for drensrøret, akkurat som han kan informere deg om det gjeldende regelverket for bortledning av regnvann i ditt område. Se utvalget av drensrør og tilbehør til drensrør på denne siden.