Varmepumper


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Miljøvennlige og økonomiske varmepumper

Varm opp boligen på en miljøvennlig måte, og spar samtidig penger på strømregningen med en effektiv varmepumpe. Vårt utvalg av varmepumper passer til private boliger, men er også den ideelle løsningen for hytta både til å varme, avkjøle og, ikke minst, til å avfukte. Varmepumpen kan lett tjene som eneste varmekilde på et mindre areal, som for eksempel kolonihagehuset eller hytta. Ved å installere en varmepumpe hjemme kan du spare mye penger på strømregningen, hvis du hittil har hatt strøm, olje/gass eller vedovn som den primære varmekilden.

En varmepumpe kan både brukes til å sende kald og varm luft inn i boligen, og den er derfor anvendelig på alle tider av året. Samtidig er en varmepumpe et miljøvennlig valg siden den er mye mer skånsom mot miljøet enn, si, en tradisjonell oljefyr. Det er derfor en varmepumpe er et flott supplement til dine andre varmekilder hvis du trenger ekstra varme om vinteren.

Kjøp varmepumper online hos jem & fix

I jem & fix forhandler vi varmepumper av merket Qlima, som har over 30 års erfaring med varmepumper og som er markedsledere i Europa. Qlima varmepumper kjennetegnes av høy kvalitet og er enkle å betjene. Flere av Qlimas varmepumper er spesielt designet for de kalde, nordiske værforholdene, noe som betyr at de har en ekstra høy varmeeffekt, samt at de raskt kan varme opp et helt rom. Du vil finne et utvalg av Qlima varmepumper og reservedeler på siden her.