Terrassebord


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Finn terrassebord til den nye terrassen din

Leker du med tanken om å bygge en ny terrasse? I jem & fix har vi et bredt utvalg av billige terrassebord i ulike lengder. Våre terrassebord er CU-impregnert Klasse 1 fra Moelven av ypperste kvalitet, som vil vare i mange år fremover, og krever kun enkelt vedlikehold. Mange velger CU-impregnerte terrassebord, som gjør at treet blir mer motstandsdyktig overfor råte og insektangrep. Dette kan du finne hos oss i størrelsene 28x120 mm og 21x95 mm i hele lengder på 4,2 eller 4,8 meter.

En ny terrasse kan bidra til å skape et helt nytt inntrykk av uteplassen din, og gjør at du kan tilbringe mer tid utendørs med både familie og venner i sommerhalvåret. Hva er vel bedre enn å sitte ute på terrassen en varm sommerkveld med de du er glad i?

Se utvalget av terrassebord i ulike dimensjoner her på siden, og finn inspirasjon til din nye terrasse.

Hva er forskjellen på klasse 1 og klasse 2 terrassebord?

Hos jem & fix har vi klasse 1 terrassebord. Dette vil si at terrassebordene er finere, rettere og har færre kvister enn klasse 2 terrassebord. Derfor kan du være trygg på at terrassebordene du kjøper hos oss, er av svært god kvalitet.

Terrassebord uten synlige skruer

Du kan selv velge om du vil bruke spiker eller skruer for å montere bordene. Mange foretrekker skruer da dette er enkelt og raskt, og ofte gir et penere resultat. Hos jem & fix kan du få rustfrie terrasseskruer i ulike lengder og modeller. Velger du å montere bordene med skjulte skruer, er Decking Tool et godt valg for enkel montering av terrassebord uten synlige skruer.

3 enkle steg for å bygge en terrasse

Det beste tipset vi har å komme med er å planlegge godt, og hør med venner og bekjente om hva de har gjort og deres fremgangsmåte. Tenk på hvor i hagen du ønsker å bruke mye tid, og hvor du får sol eller skygge.

Slik gjør du:

CU-impregnerte terrassebord 28x120 monteres med minst 2-3 mm mellomrom. Er terrassebordene fuktige når du monterer dem, er det greit å tenke på at de vil krympe etter hvert som de tørker. A4 skruer egner seg godt til dette, og bruk gjerne selvborende skruer som er beregnet for terrassebord. Sjekk gjerne ut vårt utvalg av skruer her

  1. Gjør underlaget klart for fundament og bygging.
  2. Kapp til tverrbjelker og fest med beslag med 600 mm avstand. Bjelkene skal stikke 73 mm utenfor ytterste drager.
  3. Kapp et bord i samme lengde som den ferdige terrassen. Legg bordet 20-30 mm fra veggen, slik at regn og fukt slipper gjennom. Fest bordet med terrasseskruer. Legg deretter et bord ytterst på terrassen i kant med bjelkeendene. Skru bordet fast i bjelkene. Legg resten av bordene mellom de to første bordene med anbefalt avstand for CU-impregnerte bord (ikke montér tørre bord for tett). Kapp alle endene på bordene til slutt.

Kilde: Moelven

Trenger du olje eller beis til å vedlikeholde terrassen?

Olje eller beis kan brukes både til å vedlikeholde terrassen din, eller for å skape en helt ny look med en mørkere farge. Det anbefales å bruke olje eller beis for å ta vare på treet, og forhindre sprekkdannelser. Nytt treverk bør behandles etter 1 til 2 månender. Terrassebeis kan du finne under kategorien trebeskyttelse og treolje finner du her.

Kjøp terrassebord hos jem & fix

Med en terrasse laget av impregnerte terrassebord fra Moelven kan du enkelt skape en idyllisk uteplass og forlenge utesesongen. Kanskje har du laget terrasser mange ganger tidligere, eller er dette den første terrassen du skal lage selv? Uansett hvilket utgangspunkt du har, så kan du med noen enkle trinn komme godt i gang med byggingen, og få et flott resultat. 

I våre butikker kan du finne terrassebord i ulike størrelser og lengder til ditt prosjekt. Utforsk utvalget her på siden, og ta gjerne turen innom din lokale jem & fix- butikk, og kjøp terrassebord til markedets laveste pris!