Hagestoler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Hagestoler i alle avskygninger

Når sommeren endelig er over oss er det ikke noe bedre enn å nyte solen i en rolig hagestol i hagen. Må du skifte ut dine gamle hagestoler, så se videre her.

I denne kategorien finner du et stort utvalg av flotte og billige hagestoler i mange forskjellige design, materialer og prisklasser. Blant vårt utvalg finner du både hagestoler i plast og metall, i tillegg til de ettertraktede rattan-stolene. Hagestoler i polyrattan er blitt svært populære og dette skyldes ikke bare at polyrattan er et lett materiale som er utrolig lett å vedlikeholde og rengjøre.

Rattan-stoler finnes også i en rekke former, alt fra det helt enkle til den mer lenestolaktige hagestolen, så uansett hva slags stil eller stemning du liker finner du en polyrattan hagestol som passer på din terrasse. Bor du i leilighet med balkong har vi også en hagestol til deg: På balkongen er det vanligvis ikke så mye plass og derfor kan en sammenleggbar posisjonshagestol være et godt valg for deg med begrenset plass.

La deg inspirere av utvalget på siden her, eller kom innom din lokale jem & fix og prøv deg fram til den rette hagestolen. Du finner selvfølgelig også et stort utvalg av vakre og rimelige hagebord til din nye hagestol.