Terrassevarmere


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Terrassevarmere til kjølige sommerkvelder

Noe av det beste med den norske sommeren er de lange, lyse sommerkveldene. Mange velger derfor å sitte ute på terrassen til langt på kveld – men dette kan bli fort bli en kald opplevelse så snart solen er borte. Med en terrassevarmer kan den gode stemningen etter en grillkveld fortsette langt utover sommernatten, uten at verken du eller gjestene dine begynner å fryse. Våre terrassevarmere kan du også bruke inne om du ønsker det, for eksempel i et campingtelt, en innglasset balkong eller lignende.

Derfor er dette en god investering, hvis du har et ønske om å nyte flere sene kvelder ute.

Utforsk hele vårt sortiment her på siden.

Elektriske terrassevarmere

Tidligere var det nesten kun gassdrevne utgaver å oppdrive på markedet, men de elektriske variantene tar sakte, men sikkert over. Og mye av grunnen til dette er nok at en elektrisk terrassevarmer fort blir varm, og varmer opp en terrasse eller balkong relativt raskt. Det tar kun få minutter fra du skrur den på, til du merker varmen. 

Elektriske terrassevarmere fordeler varmen godt, selv om de ikke har samme rekkevidde som en som går på gass, men dekker fint de fleste terrasser likevel. Det er en langt mer energieffektiv varmekilde enn den gassdrevne varianten, så om du ønsker å spare penger på å varme opp terrassen, er en elektrisk varmer et godt valg. 

De er dog ikke like fleksible eller lette å flytte rundt, ettersom de må kobles til en stikkontakt. Du er derfor avhengig av å ha en stikkontakt i nærheten, ettersom skjøteledninger ikke anbefales til apparater med en wattstyrke på 1000 eller over.

Terrassevarmer gass

Terrassevarmere med gass kjenner du kanskje fra kaféer og restauranter, hvor du kan holde varmen på kjølige dager og kvelder. En av de største fordelene ved en gassdrevet varmer, er at den ikke trenger å kobles til en stikkontakt. Den er derfor svært fleksibel, og du kan flytte den rundt uten problemer. Du kan plassere den der du ønsker, og samtidig kan den varme opp et stort område. 

En utendørs gassvarmer drives naturligvis av gass. En gassbeholder kan være tung, og den blir derfor stående trygt på bakken når du først har plassert den et sted. 

En gassvarmer er også hyggelig å se på, da den har levende flammer som skaper en hyggelig stemning.

Infrarøde varmere

En infrarød terrassevarmer er elektrisk, men avgir varme fra infrarøde rør fremfor for eksempel et halogenrør som andre elektriske varmere. De er veldig effektive, fordi de ikke varmer opp luften rundt, men kun det de treffer. Det betyr at du lettere kan bestemme retningen på varmen.

Terrassevarmere til bord, gulv og vegg

Den klassiske terrassevarmeren er en gulvmodell, men de finnes også i andre varianter, som tar mindre plass. Vi ser på de tre ulike typer her:

  • Bordmodeller

Disse små terrassevarmerne er praktiske å plassere på et bord, og du kan enkelt ta de med til campingvognen, på hytta eller lignende. Dette er også et ypperlig valg om du ønsker varme på balkongen. 

  • Vegghengte varmere

Den vegghengte varmeren er smart fordi den ikke tar opp plass på gulvet eller bordet. Den monteres på veggen, og sprer varme utover terrassen. Ulempen er at den er avhengig av å kunne monteres på en vegg. Den er derfor ikke like flyttbar, og det krever at varmeren skal brukes i nærheten av huset.

  • Gulvmodeller

Gulvmodellene står på bakken og kan flyttes rundt etter behov. Størrelsen gjør at et stort område kan varmes opp, sammenlignet med en liten bordmodell. Dette er derfor det opplagte valget for mange huseiere som har plass på terrassen til en større varmekilde. Dette gjenspeiles også i produktets varmekapasitet. En gulvmodell vil ofte ha høyere wattstyrke og er bedre egnet til en stor uteplass, enn en mindre bordmodell med lavere wattstyrke beregnet på en liten balkong eller terrasse.

Kjøp alt til uteplassen hos jem & fix

Ønsker du å forlenge sommerkveldene, så dere kan sitte ute uten å småfryse? Da er en terrassevarmer midt i blinken for deg. Hos jem & fix finner du et utvalg til gode priser, så du kan få varmet opp uteplassen. Og med noen flotte hagemøbler, hageputer og en putekasse til oppbevaring blir uteplassen komplett. Se hele utvalget her på siden, og bestill i dag. Du er også hjertelig velkommen til å besøke oss i butikk for å se produktene på forhånd.