Kunstige juletrær


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Nettbutikk Butikk
Det finnes ingen varer som samsvarer med dette filteret

Kjøp et kunstig juletre hos jem & fix til lavpris

Julen nærmer seg, og det er lite som gir like mye julestemning som et grønt juletre. Treet plasseres gjerne i stuen, så det kan beundres og danses rundt, som man har gjort i generasjoner. Men er du, som mange andre, lei av å støvsuge barnåler hver dag, og synes du at det er kjedelig å bruke flere hundre kroner på å få et ekte, dryssende grantre inn i stuen, så har vi i jem & fix den helt opplagte og økonomisk fornuftige løsningen for deg. Her på siden har vi samlet hele vårt store utvalg av kunstige juletrær i forskjellige størrelser. De kunstige trærne holder seg flotte og grønne, uansett om julen varer helt til påske, eller om du pakker treet bort så snart julaften er overstått.

Fordelene ved et kunstig juletre

Det kunstige juletreet er for deg som ser fordelene ved å ta frem det samme treet år etter år. Med et kunstig juletre kan du glede deg over at du slipper å støvsuge barnåler hver dag, og du trenger heller ikke bruke en hel dag på å drasse med et ekte juletre hjem. Det gjenbruksvennlige juletreet er smart fordi det skal kun finnes frem fra kjelleren, loftet, boden eller lignende, og raskt settes opp og tas ned igjen når julen er over. I tillegg kan et kunstig juletre se like flott ut som et ekte grantre når det står ferdig pyntet i stuen.
Hvis du er synes det er synd å skulle gå glipp av den gode lukten fra et ekte grantre, så kan du lage en fin grandekorasjon av et par avklippede grener og plassere den i stuen, og dermed er du sikret granlukten igjen i år.

Kunstige juletrær i plast med lys

Selv om de fleste fortsatt er vant til ekte juletrær, blir kunstige juletrær av plast mer populære for hvert år som går, og det er ikke uten grunn; utover at kunstige juletrær holder seg grønne hele julen, ikke drysser eller visner, er de bedre for miljøet og kan brukes igjen år etter år, etter år. Her hos jem & fix har vi små og store plastjuletrær for ethvert behov. Noen av våre juletrær passer inn i selv de minste leiligheter, og noen større og mer luksuriøse plasttrær har ekstra kraftige grener, som lett kan forveksles med et ekte grantre.
En annen fordel ved kunstige juletrær er at de ofte kommer med integrerte lys, hvilket sparer deg for slitet med ledninger. Dessuten får du også en jevn fordeling av lys på treet hvert eneste år, så du trenger kun å tenke på å pynte treet slik du selv ønsker og alltid har gjort. Velger du et kunstig juletre uten LED lys, så kan du selvfølgelig også få et flott og lysende tre med dine egne juletrelys.

Kjøp ditt plastjuletre hos jem & fix

Du kan finne ditt nye gjenbruksjuletre her i vår nettbutikk, eller du kan ta turen innom din lokale jem & fix-butikk, og finne et tre som passer ditt behov. Se også resten av vårt store julesortiment, som f.eks. lysslynger, julepynt og julegensere i kategorien juleklær, eller kanskje du trenger en ny juletrefot?